NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

8 Comentarii

 1. 1

  Mike

  Hahaha 😀 😀 😀 😀 😀 😀
  Creste numarul angajarilor legale? Unde? La Buftea Admin Cons?
  😀 😀 😀 😀 😀 😀

  Misto treaba cu ziarul asta underground. La fel ca numerele de inmatriculare ale masinilor de la primarie….N-am vazut in viata mea oameni mai ascunsi si mai dubiosi ca astia……

  Raspuns
 2. 2

  Doru

  Interesant… vad ca au preluat in foileton Monografia Orasului Buftea scrisa de profesorul Ionescu (tatal dnei. Mariana Ionescu).
  E un lucru pozitiv ca se readuc in memoria colectiva, nume ce au insemnat ceva pentru acest oras. Si credeti-ma pe cuvant ca au existat oameni mari ce au trait pe aceste meleaguri. Unii s-au stins, altii inca supravietuiesc.

  Ca sa fiu la obiect, voi spune si eu ca nu vad rostul acestui ziar!!!

  Raspuns
 3. 3

  lenroc

  ,,Si noi voiam transparenta !,, DA ,si mai vrem, inca ! ce ? le cerem ceva ? de la ei de acasa? ASTA , au promis , TRANSPARENTA ! banii nu sunt ai LOR , sunt ai NOSTRI ! ei , doar si-au luat angajamentul in CAMPANIE , ca o sa-i foloseasca exclusiv pentru binele nostru ! ,,Domnul primar nu vrea ca lumea sa afle pe ce arunca banii…,, adevarat, si asta-i culmea ! E DREPTUL NOSTRU sa stim ce face cu banii nostri , mai ales ca anul se termina si am inteles ca banii , sunt pe sfarsite . Deci , de unde ,,se ,, mai gasesc bani pentru astfel de lucruri , probabil , neprevazute in buget !?

  Raspuns
 4. 4

  aditza

  Mai are ca 94 miliarde strinse in2 ani nu ii poate cheltui pistol in 6 luni. Minte *****cenzurat***** ca nu are bani ca ia furat stoica si marinescu dar el nu face decit sa fure da-si plateasca camatarii care vin la primarie in fiecare 11 ale lunii si toate proiectele sunt incepute inainte de alegerii

  Raspuns
 5. 5

  nume

  Ziaru’ asta e o nobila inutilitate, parca e din era Rovinaru.

  Raspuns
 6. 6

  aditza

  Stoica a scos un ziar care era al primariei acest ziar trebuie sa plateasca datoriile din campanie si sa fure si ei ceva ca are nevoie cristi de cascaval.Stiti ca se plateste bani din primarie si pentru Jurnalul de cacao si bani multi 50 milioane pe luna oare pentru ce?????

  Raspuns
 7. 7

  JR sr.

  Unii au ales tocmai pentru promisiunile ca lucrurile vor fi altfel dar, ce credeati, ca Gica Arbaleta va face Totul Pentru Voi? Chiar atat de naivi au fost oamenii? Mopul pentru voi BANII pentru NOI pare sa fie varianta reala. Eu sunt la studii si muncesc, afara din acest oras, dar ma informez de pe acest site de cate ori am ocazia si nu-mi vine sa cred ce citesc. Presa nu citesc iar pe ziaristi nu-i sufar insa continutul acestui site ma tine la curent cu ce se intampla in orasul unde parintii mei au totusi cateva proprietati.

  Raspuns
 8. 8

  JR sr.

  Gica arbaleta are nevoie de aserviti pentru sustinerea imaginii si pentru denigrarea adversarilor politici.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea