NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

2 Comentarii

 1. 1

  richard gioarsa

  Antonescu e dreapta, Bogdan. Eu, care sunt un mic comerciant, ma simt de dreapta fizic, moral sunt cu cei pe care soarta „i-a uitat”, cu stanga. Stiu ca pare aiurea, asta am simtit si cand psd-ul a facut alianta cu pnl-ul, dar daca eu, o entitate marunta simt ceea ce am spus mai sus, e posibila o coabitare ( tot e la moda termenul ) intre dreapta si stanga. Sa fie dreapta la presedintie, sa fie stanga la executie dar sa mearga treaba bine, sa scapam de vesnicul scandal, de eternele dosare, de aparenta democratie in care un om este alfa si omega, care stie tot, face tot, poate tot. Prefer pe unul care-si declina priceperea intr-un domeniu, intr-o situatie sau intr-o stare, in detrimentul celui ce se pricepe la toate ducand norodul asta in marasm. Sigur in borcanul cu miere vor baga mana si astia, sigur o sa avem ce dezbate si pe seama lor, dar am convingerea ca nu vor fura borcanul, ca degetul asta mare va fi frana de mana… Altfel, inseamna ca purtam un blestem, o anatema de care nu vom putea scapa. Iliescu e istorie, Nastase e putin ocupat, nu pica si tu in plasa celor ce confunda prezentul cu antichitatile. Hai la vot…

  Raspuns
 2. 2

  Bogdan Tob

  [quote]Antonescu e dreapta[/quote]

  Mai rămâne să spuneți că e și de gândire liberală. Măscăriciul ăsta nu are cum să rămână in istoria țării, cum nu a rămas (mare dezamăgire!) nici Constantinescu. Ceaușescu, Iliescu, Băsescu au făcut istoria, așa nenorociți cum au fost.

  Nu confund prezentul cu trecutul, dar seamănă prea mult dpdv politic, așa cum seamănă cele două tabere feseniste intre ele, iar eu nu sunt interesat să stabilesc care e FSN-ul bun și care e FSN-ul rău.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea