VIDEO Digi24: În curtea Spitalului de Ginecologie din Buftea sunt crescuţi câini

In plin scandal in domeniul sănătății, Digi24 vine la Buftea sa arate ceea ce știam cu toții de ani de zile, iar noi am semnalat de multe ori… In curtea Spitalului Buftea, condus de d-na consilier local PNL, Pușa Rudeanu, si in Policlinică, se adăpostesc de ani de zile câini maidanezi, printre pacienți, deși plătim pentru serviciu de ecarisaj și adăpost de câini!

Felicitări și curaj celor care merg până in pânzele albe pentru a rezolva problemele comunității, pe care autoritățile locale le ignoră cu nesimțire, deși au fost inștiințate de nenumărate ori! Strada Studioului, refăcută cu sute de mii de euro, e incă stăpânită de câinii din zona spitalului, care au făcut numeroase victime in ultimii ani!

Vezi video aici…  În curtea Spitalului de Ginecologie din Buftea sunt crescuţi câini

Conducerea spitalului a refuzat să ofere un punct de vedere cu privire la acest subiect însă recunoaşte că a existat, în incinta spitalului, un adăpost pentru animale fără stăpân”, transmite corespondentul Digi24.

Contactaţi de Digi24, edilii din Buftea nu au vrut să comenteze situaţia.

 

Pacienti, personal medical… si caini

După Policlinica, și Spitalul Buftea are adăpost de câini!

3994 Vizualizari 2 Vizualizari astazi

1 comment for “VIDEO Digi24: În curtea Spitalului de Ginecologie din Buftea sunt crescuţi câini

  1. ligia
    23 iulie 2016 at 11:53

    Ce e de mirare? spitalul de ginecologie, pe timpuri,(cand locuiam la Buftea) era Maternitatea Buftea dar tot plina de caini era! Nimic nou sub soare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *