NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

5 Comentarii

 1. 1

  gregor

  Domnul de la etajul cladirii de pe str. Mihai Eminescu rade cu lacrimi…ce e o mie de euro pe luna pentru el, sau pentru primarie? Mia de care tot zici tu despre cel care „scoate ziare” in Buftea? Nici nu te baga in seama, crede-ma, asta e cea mai mica problema a lui, sunt milioane de care nu stii, sau de fapt poate stii, dar nu esti sigur!

  Raspuns
 2. 2

  Bizu

  Asta cu cea mai scumpă apa din țara e implacabil pe care am auzit-o de 1000 de ori . In comparație cu ce e scumpa apa ? Cu vinul sau cu berea ? Indiferent se polemica investițiilor RAJA in Buftea , acestea s-au făcut si ghiciți ce …. rămân aici , nu pleacă nicăieri . Asta înseamnă ca acum suntem independenți in ceea ce privește apa si canalul . Buftea este cu mult in fata altor localități din Ilfov si chiar din țara in ceea ce privește aceasta investiție se interes general . Capacitatea limitată a vechii rețele bloca practic dezvoltarea orașului .

  Raspuns
  1. 2.1

   EugenD

   Buftenii astia niste betivi notorii! Au ajuns sa compare apa cu vinul sau cu berea, domnule Bizu! Asa ceva???

   Ce ne facem, domn consilier Bizu, cu betivii astia? Haide domne’ sa nu le mai dam apa deloc ca nu merita! Vorbiti d-voastra cu domnul Pistol si hai sa luam masuri ca nu se mai poate. Sa le dea primaria amenda celor care mai comenteaza despre apa din Buftea. Dar ce spun eu despre apa?! Sa le dea amenzi tuturor celor care deschid gura! Pai da!

   Si da, aveti dreptate. Buftea este cu mult in fata altor localitati din Ilfov. Ti-e si scarba sa te uiti la vecinii nostri, la Otopeni, la Mogosoaia sau la Chitila… Niste sate, domne!

   Raspuns
 3. 3

  Bizu

  Ce sa zic Eugen D umorul tău e contagios . Da hai fii sincer in afara de astea trei localități . Mai știi altele in Ilfov ?

  Raspuns
  1. 3.1

   nico

   Ma Bizule da destepti va credeti voi, astia care le stiti pe toate, inclusiv cele mai multe localitati din tara!!!!. Dar, apropous, tie si familiei tale v-a placut culoarea apei venita la robinet aseara???? va mai functioneaza centrala ???? Si da, este adevarat, BUFTENII PLATESC CEL MAI MARE PRET DIN TARA LA APA ASA CA……SICTIR domnilor sustinatori ai RAJA .

   Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea