NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

2 Comentarii

 1. 1

  daniel

  Rusine!!! Bani fututi… Domnu Mirea Daniel in plin interviu si discutie, raspunde la telefon.
  Asta e nivelul. Vinovatii sa fie trasi la raspundere. Nu doream sa vad cainii pe strada dar nuci in halul asta in care au ajuns. E bine ca se intampla in plina campanie

  Raspuns
 2. 2

  Catalina

  E o aberatie aceasta afirmatie si eu ca iubitor de animale nu as zice niciodata asta: „Ei in continaure susțin in mod aberant… că din cauza mea s-a făcut adăpostul pentru câini”.
  Acest adapost s-a facut pentru ca era nevoie, pentru ca intr-un oras civilizat e normal ca un caine sa stea in adapost, ci nu pe strada alungat si batut de oameni.
  Insa avem pretentia ca in acel adapost sa fie ingrijit si hranit. E de ajuns pentru ei ca stau in 2 mp, dar macar sa stea in curatenie si sa aiba mancare si apa.
  Exista un administrator care isi ia salariu degeaba, un medic veterinar la fel pt ca niciodata nu e acolo, sunt unii caini bolnavi si nu ii trateaza nimeni si un ingrijitor. Pai ce sa faca 1 ingrijitor la 150 de caini?
  Mai vin 2-3 voluntare, dintre care una e nebuna si ii denigreaza si ii acuza pe toti ceilalti ca profita de pe urma cainilor si bineinteles ca oamenii vin o data, de 2 ori, dar cand nebuna te pune pe net si te injura, te acuza, te denigreaza, desi nu ai facut niciun rau nimanui, ba din contra, logic ca nu te mai duci. Apoi se intreaba lumea de ce nu mai vin voluntarii la adapost…pai d’aia nu se mai duc, ca nebuna face pe sefa acolo si pe proprietara!
  Si ai mai zis si tu ceva bine:<>

  Eu cred ca iubitorii degeaba se cearta intre ei, pentru ca cine se foloseste intr-adevar de acest adapost, este altcineva… Ei pun pe hartie ca au cheltuit si cheltuie o gramada de bani cu adapostul, dar de fapt lucurile raman doar pe hartie…

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea