Urari de Paste

Apropierea sarbatorilor pascale a aprins lupta in campania electorala. Din pacate pentru noi, cei care ne-am depasit conditia de cetateni obedienti, anul acesta campania se lipeste ca rahatul de cozonac. Pentru ei e mana cereasca Pastele in apropierea alegerilor. Se vor face pomeni electorale sub forma de petreceri si slujbe, sabloane de urari clasice, cum spunea un candidat, “ganduri sincere si de omenie” si binefacatoare bai de multime.

Candidatii nostri se intrec in urari si ganduri de bine prin fituicile, stil carte postala, care sunt purtate din usa in usa, de tineri mesageri in diferite culori, ce-si vand ieftin timpul liber.

Cei rosii ne indeamna manelistic: “va asteptam cu sufletul curat la vot.”… cei portocalii ne prezinta urarile pe un pliant cu poza manastirii Caldarusani, cele din Buftea probabil n-au fata comerciala… iar cei galbeni ne imbie cu o reteta de colaci, ce ironic!

 

Trecand peste astea, Expresul de Buftea va ureaza un simplu si dezinteresat…

 

“Paste fericit!”

 

Va dorim zile insorite, liniste in suflete si nu in ultimul rand, masa imbelsugata, mici suculenti si bere rece. La cat mai multe gratare si cat mai putine manele!

497 Vizualizari 2 Vizualizari astazi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *