NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

3 Comentarii

 1. 1

  George

  Astazi nu mai puteti vorbi despre averea domnului Pistol ci despre averea Familiei Pistol. Dupa articolele aparute la adresa sa, o mare parte din terenuri au fost donate familiei.

  Raspuns
 2. 2

  George

  adica intr-un fel tot lui. baiat destept! 🙂

  Raspuns
 3. 3

  EugenD

  Expresule, ai deschis de curiozitate in paralel declaratia de avere din 2014 si cea din 2015? Daca n-ar fi de plans ar fi de ras!

  1. In declaratia din 2015 domn primar a declarat acelasi numar de terenuri ca si in 2014 si totusi, la rubrica „bunuri imobile instrainate in ultimele 12 luni”, apar instrainate 6 terenuri! Deci ai 16 mere, dai 6 dintre ele catre alte persoane si ramai tot 16!? Ori mie imi joaca feste matematica, ori domn primar Pistol isi bate joc de autoritatile care verifica aceste declaratii si indirect de cetatenii carora le-a promis transparenta!

  2. Celebrul credit de la Volksbank de aprox. 2,5 milioane de euro are soldul neschimbat de ani de zile. Fir-ar capul meu sa fie! De ce n-am facut Doamne si eu credit d-asta smecher la Volksbank sa n-am dobanzi, comisioane, dobanzi penalizatoare?! Platesc ca tantalaul de doua ori suma pe care am imprumutat-o!

  3. Poate cel mai interesant aspect, in declaratia din 2015, cea nepublicata pe site-ul primariei, este aparitia un nou teren, de categorie 5(!!!), cumparat in 2014, in suprafata de 7600 mp, a carui adresa este ascunsa(!!!). Oare de ce? Ar fi interesant sa aflam ce se ascunde in spatele acestui teren. Cat a costat? Unde se afla localizat? Ce fel de teren este? Nu este nici agricol, nici forestier, nici intravilan, nici luciu de apa! Atunci ce este? E pe luna? Este in afara tarii sau este un teren cu destinatie speciala? Stiu ca Tiriac a cumparat teren intre pistele de pe Otopeni, oare sa nu fie singurul? Stie cineva ce inseamna teren categoria 5?

  4. Nu mai reiterez disparitia misterioasa a apartamentului din declaratiile de avere ale edilului, ai facut-o tu deja. Nu mai este nici la proprietati, nici la proprietati vandute. S-a evaporat! A disparut!

  Tare mult mi-as dori sa pot sa-l intreb toate lucrurile astea fata in fata pe domnul primar. La o discutie prietenoasa, ca de la cetatean la edil. Sa pot sa-i vad reactia! Sa-i aud pulsul. Sa-i simt tensiunea. Sau macar sa raspunda la ele chiar si indirect, cu un comentariu. Speranta moare ultima, se apropie alegerile, deja sexgate episodul 1 a fost lansat la apa, sa vedem ce urmeaza….

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea