NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

5 Comentarii

 1. 1

  Top Gun

  Ce de capabili in Ilfovul asta si dupa ce ca sunt putini,mai pleaca si in concediu,presupun ca nu tot la Miami,iar in lipsa vom realiza piste de biciclete ,apa….si canal ca sa alunecam mai repede la garla.Apropo de pnl si pdl,pe la Buftea cum mai e,…eeeeeheeeheeee,bine petracheeeeee,apropo,ce mai revolver ai plantat la buftea ,cu incarcator profesional PDL,ee,cum e?

  Raspuns
 2. 2

  satelit

  Avem in satul Flamanzeni si compozitori de mana a 5 a care se inspira dintr-un alt sat de rokari summer pnl?

  Raspuns
 3. 3

  fas

  politica o curva deci petrache si altii ca el niste tarfe.o cearta pe ciolan,pe bani multi ,bani facuti usor pe spatele oamenilor saraci care inca mai cred in mos craciun.

  Raspuns
 4. 4

  IF-04-TIY

  Daca nevasta te inseala, e curva. Daca sotul o face, are n + 1 variante asa-zis scuzabile. Nu le enumar, nu are rost.

  Politica e curva in masura in care cei ce o practica se poarta ca atare, orice activitate si-ar pierde si dilua substanta atat timp cat personajele participante ar deraia de la percepte. Uneori definim politica ca cea mai inalta arta a concilierii, ca expresia practica a celor multi, ca inaintas al marii libertati de exprimare a valorii, ca prim pas spre democratie, spre libertate. Din haos, haos rasare, forma de organizare de la triburi si ginti s-a facut prin adunari de oameni care si-au ales un sef, probabil cel mai bun vanator, cel mai puternic, socotit cel mai destept si – uneori – cel mai avut dintre ei.

  Vreau sa spun ca nu politica constituie cancerul societatii, e absoluta nevoie de ea, cei care o practica in scopuri absconse au facut ca aceasta arta sa fie trimisa pe centura, la marginea societatii, increderea in ea fiind din ce in ce mai mica. E absurd sa blamam marul pentru un vierme dintr-un fruct al sau, cum gresit socotesc ca e sa acuzi copii de greselile parintilor.

  Nu vreau sa te contrazic si nici sa intru in polemica fas, SPIRITUL lui Mos Craciun este binefacator, mesajul si semnificatia in care ne regasim bunatatea, copilaria, naivitatea, dragostea fata de cei dragi, asta inseamna Mos Craciun pentru mine. Sa-l lasam, pe Mos Craciun, cu renii lui care nu fac nici un fel de politica, sa nu-l amestecam in ciorba noastra cea de toate zilele inditerent ca-l iubim sau detestam pe Petrache sau pe Pistol.

  Iar oamenii aceia saraci de care vorbesti sa se gandeasca de nspe ori cand sunt in cabina de vot, sa nu mai ceara ulei, zahar si galeti de plastic pentru stampila pusa pe buletinul de vot. Petrache nu s-a instalat pe baza de muschi presedinte al CJ, a avut un numar confortabil de voturi exprimat de cetatenii din Ilfov care au dorit sa-i reprezinte. Cum democratia ne spune ca cei putini se supun celor multi, asta este…

  Problemele din C.J. Ilfov au substraturi mai multe, cred ca in curand vor fi dezvaluite, situatia tensionata o cere si ambitiile – de o parte sau alta – vor obliga acest lucru. Ce e curios este faptul ca daca asculti opinia unei grupari, consideri ca are dreptate. Daca vrei contraargumente de la partea adversa, observi ca si acolo exista la fel de multe puncte care inclina balanta altfel. Cum politica adevarata impune conciliere, sunt convins ca se vor gasi solutiile pentru coabitare ( tot e un termen in voga ). Oricum, eu votez cu Mos Craciun…

  Raspuns
 5. 5

  fas

  inseamna ca si tu esti un mos craciun,o persoana care vinde iluzii persoanelor care nu au bani de paine nu au ce sa puna pe masa la copii.un vanzator de iluzii:”( ca va fi bine intro z)i ,ziua in care ve ti face bani pentru 3 generatii,ziua in care cei saraci vor murii de foame ziua in Care VOI VETI FI MAI BOGATI.
  CEEA CE SE INTAMPLA LA CJ ESTE O ESCROCHERIE GANDITA DE PETRACHE PE CARE VOR SA SI O INSUSIASCA ALTII…

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea