NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

9 Comentarii

 1. 1

  nume

  Mogosoaia (comuna) are transport in comun. In ritmul de dezvoltare al localitatii Precup o sa moara primar.

  Raspuns
 2. 2

  geo

  hai sa ne uitam in gradina noastra… dar in Buftea cum se fura? nu cred ca ne intereseaza MOGOSOAIA sau alte comune.

  Raspuns
 3. 3

  Vlad Lazar

  Hai să fim serioşi, bordurile alea ajung şi in zone ”virgine” din punct de vedere al existenţei unora până în momentul de faţă + dau un aspect mult mai frumos. Bravo lor. Buciumeniul nici nu visează la aşa ceva, aşteptăm cosmetizarea şi prin Buftea.

  Raspuns
 4. 4

  Bogdan Tob

  Cum s-ar zice, dacă face treabă, poate să și fure! Bună gândirea, nu-i așa? Suficientă… Pe asta și mizează ei acum, nu se mai fură total ca până acum câțiva ani, că nu mai merge. Acum aplică tactica asta, să nu se mai sesizeze lumea!

  Raspuns
 5. 5

  pacalici

  Adminule, devii mult prea nostalgic dupa Don Nelu. E pacat, doar vrei sa fii impartial, incet incet ne pui pe ginduri. Nu-l mai biciui pe noul primar, lasa-l un pic, vezi ce poate si dupa aia poti sari pe el daca ai de ce. Trebuie sa-ti potolesti instinctele, Nelutu e istorie, asa va ramine acum si in vecii vecilor.

  Raspuns
 6. 6

  Valy

  De ce ai sarit pacaliciule ca ars? Articolul se refera la Mogosoaia nu la Buftea si nici la noul primar!

  A atins cumva adminul, din greseala, prin ultimul comentariu al sau, o [i]”strategie”[/i] secreta in Buftea?

  Raspuns
 7. 7

  Bogdan Tob

  Nu mai poți să deschizi gura in Buftea asta că imediat se simte cineva cu musca pe căciulă! Ca să vezi cât de prost sunt, păcăliciule… am cedat și am fost cumpărat de Neluțu abia când nu mai e la putere si nu mai există pe scena locală.

  Apropo… zicei că dacă iese Pistol iți dezvălui identitatea, că de Stoica ți-era frică. Cum rămâne? Te-ai sucit?

  Raspuns
 8. 8

  Antal

  [quote name="pacalici"]Adminule, devii mult prea nostalgic dupa Don Nelu. E pacat, doar vrei sa fii impartial, incet incet ne pui pe ginduri. Nu-l mai biciui pe noul primar, lasa-l un pic, vezi ce poate si dupa aia poti sari pe el daca ai de ce. Trebuie sa-ti potolesti instinctele, Nelutu e istorie, asa va ramine acum si in vecii vecilor.[/quote]

  Mde…. a fost un partizan al lui Stoica inca de acum patru ani, ce naiba…. Si pentru ca sa inchei (nu imi place sa stau mult pe blogul asta) voi da doar inceputul si finalul unui citat de articol :
  „După dezastrul electoral al lui Don Nelu, ne aducem aminte cum „celebrul” blog….(…) In fine, am impresia că scriu degeaba, – asa cum ii cunosc pe unii dintre „fomiştii de internet”, – constiinta lor trece prin stomac si morala lor e năclăită de maioneză si alte… sosuri.”
  —-
  😉

  Raspuns
 9. 9

  pacalici

  E mai atractiv in neant, Adminule. Poti fi impartial, cum iti place tie sa pari. Nu vreau sa te atac, nu vreau decit sa putem purta un dialog normal, fara antipatii sau simpatii dinainte stabilite. George Pistol va pierde primaria cind va dori el sa o piarda, sa plece sau sa renunte. Urmatorii 25 de ani ii apartin, nu-l clinteste nimeni si nimic, in urmatoarele alegeri o sa plece in vacanta, o sa lipeasca trei afise si un banner in oras si o sa ia 86% din voturi. Valy, baga-ti unghia-n git si rabda. Musca-ti miinile, mergi la biserica, poate ti-ar face bine Moliftele Sfintului Vasile, ca Nelutu n-o sa mai fie primar niciodata la cite nenorociri a facut. Multumim, Doamne, ca ne-ai scapat de Satana.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea