NOUTATI
  • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

5 Comentarii

  1. 1

    nume

    Iti cam dau dreptate, cam toti fac rabat de la calitate si baga ingrediente proaste, luate de la raionul pentru saraci din metro / lidl / penny.

    Buganu facea o pizza superba candva (cand avea o carciuma mica si cocheta vis a vis de fosta banca Raiffaissen), omu’ e carciumar cu state vechi si a mostenit de la taica-su chestiile bune. Daca redeschide ceva de genul intr-o locatie cu vad ii cam inchide pe toti sau le scoate preparatul asta din meniu.

    Dintre toate pizzele proate servite in Buftea cea mai buna e cea de la Cuptorul de Aur (si cea mai ieftina) cu toate ca baga salam ieftin din metro / lidl si cascaval facut din elastic de ciorapi. Cea mai buna de la Cuptor e Casei / vegetariana / taraneasca. De evitat carnivora (salam ieftin; cabanosi prosti si foarte grasi), nici la QF nu exceleaza, prea grasa.

    La Nae ramane totusi cea mai buna de pe zona, „omu stie sa-si duca faima” pentru ca nu baga porcarii in produse, cumpara cascavaluri cu mucegai si alte minuni scumpe luate din magazine care vand asa ceva (nu dam din casa), are preturi mici, servire rapida fara fite si figuri.

    Cea mai proasta dintre astea proaste e la baza unde lehamitea e la rang de arta.

    De la Taverna nu am luat niciodata.

    Cea mai buna pizza era candva in retele Pani Pat, care din pacate au disparut. Pizza buna e la Bucuresti.

    Raspuns
  2. 2

    George

    Mie mi se pare ca la UNO este cea mai buna. Copilul meu de acolo mamanca dat fiind ingredientele de calitate si foarte atent alese, patronul de acolo pare f interesat de ceea ce consuma clientii. Nu intotdeauna este reusita din punct de vedere al „finisajelor” :)) dar suntem preocupati de continut si gust care sunt cele mai bune din zona… si sigure raportat la copii. nu am mai cumparat de foarte mult de la taverna mi se pare ca au scazut calitativ dar voi reveni daca vor face vreodata ceva in aceasta privinta.

    Raspuns
  3. 3

    nik

    Da ai dreptate in legatura cu preturiile ciudate si piperate, sos-uri scumpe si nu prea gustoase… tin sa iti zic de mozzarela…la uno se foloseste mozzarela de buna calitate(incearca salata caprese) si din ce mi-a mărturisit un angajat produsele sunt proaspete, restaurantul find alimentat după o zi pe alta si pizza e super buna! Rosii găsești pe diavolo, iar daca vrei frunze de meta cred ca dacă ceri cam toate restaorantele o au.. si busuioc nu știu:)) intradevar pizza de la Darza nu e de lăsat.. imi place inferno:d.
    Noi ca si clienti ar trebui sa stim sa ne comandam pizza sau mâncarea in general dupa gustul nostru. Sunt de parere ca in Buftea se manaca bine! Bine inteles gusturile sunt împărțite de aici e oferta diversificata pt un oraş nu exagerat de mare dar cu un apetit pentru mancaruri gustoase si aromate.

    Raspuns
  4. 4

    nume

    Ehe, Stefan e departe, exceptand unele preparate de la Fanica (cand e patroana acolo); ciolanul de la Barbosi si mancarea lui Catalin, Buftea e 0 la capitolul gastronomie (nu vorbesc de Domeniul Stirbey care nu e pt. gloate).

    Citat de pe Restograf (cand se refera la rezervarile ce trebuie facute inainte de a vizita Palatul Stirbey) : „De aceea cred ca e bine sa telefonati inainte de a bate drumul pana acolo, ca sa nu nimeriti neinvitat la vreo nunta si sa trebuiasca sa va multumiti doar cu micii de la tarabele din oras. „

    Raspuns
  5. 5

    Adita

    Dupa parerea mea,la pizzeria din Darza este cea mai de calitate pizza din cate am mancat prin zona Bucurestiului.Se pare ca foloseste produse de calitate,astfel ca se simte in gustul final al produsului.Am mai mancat pizza in multe locuri de prin tara in diferite calatorii,iar la intoarcerea acasa abia asteptam sa trec pe la Darza sa mananc o pizza buna.

    Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

2015 - Expresul de Buftea