NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

6 Comentarii

 1. 1

  Buftean

  Acum 460B nu opreste in Mogosoaia si se ajunge relativ repede la Damaroaia. Daca se va face schimbarea probabil cele doua rute se vor uni si timpul parcurs va creste simtitor.

  Raspuns
  1. 1.1

   Bogdan Toba

   Asa e. Dar ce parere ai despre faptul ca ne-ar costa mult mai putin? Cu 250 000 de euro pe an pe care ii salvam , ce am putea face?

   Raspuns
  2. 1.2

   Zofei Adrian

   Vor fi doua lini separate cu cate 4 autobuze fiecare.

   Raspuns
 2. 2

  dabija

  ce inteleg eu?
  Patronul de companie de transport=vrea sa faca profit. Cat mai mare cu cheltuiala cat mai mica. Inteleg. Pana la urma orice firma asta urmareste. Dar poate ar fi interesant daca ar oferi conditi mai bune decat RATB-ul sau orice alta companie de stat. Eu as fi dispus sa las autoturismul acasa si sa calatoresc fara sa conduc.Scap de parcare si ma pot relaxa pe drum. Si sunt dispus sa platesc mai mult. Ce vreau de bani astia? Pai un orar pe care sa ma bazez si un pic de confort. Nu vreau masaj in scaune dar daca masina e curata, si pot sa stau pe scaun intr-un aer conditionat eu zic ca nu cer prea mult. Daca vrem fitze poate si un internet wifi(mai citesc o stire sau ascult o muzica). Stiu ca exista solutii de la operatori.
  Soferul=eu inteleg ca e un baiat ce din diverse motive nu a plecat pe TIR. Poate ca vrea sa fie langa familie. Poate ca e prea comod sau poate ca nu are competenta. Inteleg si ca vrea mai multi bani. Toti vrem. Inteleg ca e o victima a sistemului in care patronul ii cere maxim iar calatori sunt niste tarani ordinari care au avut norocul sa fie luati de dansul in masina. Dar nu e bine sa le arati asta. Cica se cheama respect. Si cu telefonul e simplu. Cu banii de 5 pachete de tigari iti tragi frate un handsfree de se mira si smartfonu’. Dar si daca ai hands free e bine sa nu stai la palavre tot drumul. Pt ca respect, pt ca atentia se diminueaza si poate se lasa cu stirile de la ora 5. Si apoi degeaba te gandesti ca ai avut ghinion. Pt ca nu era ghinion.
  Calatorul=vrea sa stea pe scaun. Si vrea sa ajunga repede din punctul A in punctul B. SI daca se poate gratis. Poate ca la RATB mai merge sa stai geana pe controlori dar la maxi taxi nu te sui. Acu daca ai dat un ban eu inteleg ca vrei un pic de conditii. Si de fiecare data cand dai de sistemul de transport de la noi iti doresti sa ai masina ta. Nu conteaza ca e veche ruginita si cad tablele de pe ea. Macar poti sa stai pe scaun pana la munca. Nu conteaza ca mai sunt inca 100 ca tine care pleaca exact la aceiasi ora si se intorc acasa la aceiasi ora. Da stiu se cheama ca e aglomeratie. Ce? Nu sunt 100? Sunt mai multi? Haide…..
  Pai si din schema asta toata lumea are de pierdut. Patronul care vrea profit si are impresia ca toata lumea sta in calea sa. Soferul care il injura pe patron si se crede stapan la el in agregat si calatorul care vrea sa ajunga din punctul A in punctul B la o ora fixa.
  Asta e doar parerea mea. Nu sunt nici patron , nici sofer si nici calator. Sunt baiatul ala de la coada povesti cu masina ruginita ce petrece 2 ore pt a parcurge 30 de km. SI oricand as merge cu maxitaxi ….daca ar fi mai decent. Si poate sunt nebun cand ma gandesc ca mai sunt si altii ca mine….

  Raspuns
  1. 2.1

   Bogdan Tobă

   bun comentariu

   Raspuns
 3. 3

  CriStan Patitu'

  O batie de joc. Eu nu inteleg un lucru; pasapoartele Ilfov se afla in Bucursti,permisele auto in Bucuresti,Consiliul Judetean Ilfov in Bucuresti,Inspectoratul de stat in Constructii Ilfov se afla in Bucuresti, Oficiul de Cadastru Ilfov se afla in Bucuresti,Spitalul judetean Ilfov se afla,ghici unde,tot in Bucuresti,Protectia copilului Ilfov, Politia Ilfov,Garda de Mediu Ilfov ,toate se afla in Bucuresti, o pot tine asa cu exemplele pana ma plictisesc.Daca ai nevoie de o autorizatie la gaze,apa,curent,bineinteles ca tot in Bucale trebuie sa te duci.Noi buftenii suntem considerati ca facand parte dintr-un cartier al capitalei. Asta cand e vorba de obligatiile noastre inventate de cacanarii astia, cand e vorba de dreptul de a avea si noi un transport decent ni se baga pe gat o amarata de linie preoraseneasca cu doua autobuze care circula din ora in ora cu 30 si un cacat de maxi-taxi scump,mizerabil si tot la fel de lent.

  Propun altceva,in loc sa ne bage ca la papuasi patru(4) autobuze preorasenesti,mai bine le-ar extinde traseul celor care circula din centrul Bucurestiului spre periferia Bucurestii Noi in asa fel ca statiile terminus sa se extinda pana-n Buftea. Cu gunoaiele numite maxi-taxi nu poti circula decent, faci 45 de minute cu tot cu timpul de asteptare din statie din Buftea pana la Bazilescu,asta daca ai un gram de noroc,nici metroul nu e o alternativa viabila pentru noi, pana la Unirea schimbi trei metrouri, metrouri la care ai un timp mediu de asteptare de 8-10 minute intre ele si asa ajungi sa faci de la Bazilescu la Unirea inca 40-50 de minute si asta doar la dus.

  Cred ca propunerea mea cu extinsul traseelor RATB pana in Buftea este pertinenta,sunt doar 10 km in plus pe care ii pot adauga fara probleme,in Bucuresti sunt autobuze care au traseele de doua ori mai lungi prin super trafic,ca exemplu dau autobuzul 335 care pleaca de la Poarta Faur si ajunge la Casa Presei. Cum ar fi sa te sui in Buftea in autobuz si sa mergi fara sa-l schimbi pana in centrul Bucurestiului la Unirea via Gara de Nord sau via Piata Victoriei? Noi buftenii mai avem un gram de nororoc, noi apucam sa ne ingramadim ca vitele de aici din Buftea iar de multe ori, dimineata in special, maxi nici nu mai opreste in Mogosoaia in statii de plin ce e.

  Sunt sigur c-a mancat si Firea un pic cacat, expira contractele cu cei de la maxi-taxi si ii strange acum de boase sa sara masiv baietii cu banul. Nu se va schimba nimic pentru noi pulimea, astia nu sunt in stare nici macar sa largeasca soseaua cu o banda intre Mega Mogosoaia si Centura daca nu le iese spaga si noi visam deja la un transport decent.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea