NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

6 Comentarii

 1. 1

  nume

  Mda, Ludovic Spiess a fost primul om din Romania care a deranjat-o pe coana Leana la Sinaia, cand i-a depasit coloana oficiala cu un Porsche decapotabil rosu ca focul, masina luata din cantat. Sa speram ca epigonul v-a face cat de cat ceva in Buftea. Interviu memorail cu Maestrul aici :
  http://www.eugeniavoda.ro/ro/emisiuni/arte/ludovic-spiess

  Raspuns
 2. 2

  Dragos

  Prezentarea e una aiurea. Trebuia spus „artistul liric”. Si daca vrei sa completez eu o voi face, pentru ca omul trebuie sa isi asume daca s-a bagat in troaca.
  Tenorul fara angajamente (?) accepta un post de rahat ce nu il ajuta in nici un fel?
  Ca a facut lectii particulare cu Spiess, nu ii imbunatateste cu nimic calitatile vocale pe care le are destul de limitate, omul cantand corect dar nereusind sa transmita nici o emotie. Poate de asta nu mai are nici un angajament.
  Spui de dna Mitescu ca si-a dat demisia? Pai acel job ii ocupa fiecare zi, nemaiputand sa faca altceva. Apoi in post a intrat pentru a putea beneficia de niste privilegii (locuinta). La ceea ce se intampla azi e bine sa fi atent sau sa te informezi inainte de a peria vreun personaj nou aparut la noi in oras. Ce castig ai daca l-ai periat? Ai preluat cateva date dar nu stii nimic despre acordarea acelei medalii?
  Sa-ti spun eu. Sunt cateva medalii ce se ofera foarte rar si altele ce se dau in cadrul unor activitati culturale gen festivalul Enescu. Atunci daca se dau medalii unui colectiv al operei cutare… se dau tuturor. Cam despre asta e vb. Altfel mor de ras… La noi ca la nimeni.

  Raspuns
 3. 3

  Bogdan Tobă

  Altul care imi dă lecții de informare… E ok să ai păreri și frustrări, și nu e rău să ți le expui, dar e penibil când o faci de sub anonimat. Asta e, cu asta rămâi, cu un mesaj care nu convinge pe nimeni… suspini, sufli mucii in batistă și te intorci inapoi in bezna. N-am ce să-ți fac.

  Raspuns
 4. 4

  Ioana

  Don Toba, in ultima vreme ai dat-o destul de des cu mucii-n fasole, asa incat mai bine te-ai reanaliza nitel. Si mie mi-a sunat ciudata prezentarea ta luata de pe net… ba pardon, prezentarea data chiar de tenorul fara angajamente cum bine zicea cel care ti-a picat greu la stomac. Sau sa intelegem ca esti partinitor, dai in judecata doar pe cine vrei, nu vezi si alte probleme sau chestiuni, chiar daca ti le ofera cineva.

  In ultima vreme multi oameni ce aleg Buftea ca oras de resedinta doar din motive de ei stiute, se impiedica de noi buftenii, ba mai ne si dau lectii. Toti vor functii ce ii pot ajuta intr0o oarecare masura. Daca nu ai stiut sa citesti in comentul lui Dragos, reciteste si poate intelegi. Se pare ca nu ne mai suporti nici pe noi astia care iti tinem partea, ba mai te-am si votat, iar tu ne-ai dezamagit asteptarile.

  Raspuns
 5. 5

  Bogdan Toba

  Hai că era să-mi smulgi o lacrimă, termină că mă inmoi! Ce repede ai percutat! Sigur că de pe net am luat detalii, nu l-am văzut niciodată pe dânsul, nu știu cine și nici jurnalist nu sunt să-l caut pe acasă. Dar acum știu sigură că vă cam stă in gât… era oare pentru altcineva postul? He, he… mai spuneți, că acum ne prindem de multe.

  Raspuns
 6. 6

  nume

  „In ultima vreme multi oameni ce aleg Buftea ca oras de resedinta doar din motive de ei stiute”

  Motivele sunt simple : teren ieftin / liniste (deocamdata). Buftea este unul dintre orasele saletit dormitor ale Capitalei, si v-a ramane mult timp asa, pana cand era Pistol se va termina.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea