NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

6 Comentarii

 1. 1

  Ovidiu Mihalcea

  Nu e cu suparare, dar as dori totusi sa mentionati sursa de unde ati preluat fotografia / autorul. (http://dizzu.fototarget.ro). Cine este curios sa vada mai multe, exista si acest filmulet realizat la festivalul din 2008: http://www.youtube.com/watch?v=ewmGRnMnaa8

  Raspuns
 2. 2

  Expresul de Buftea

  Eram sigur că se va sesiza vreun fotograf!

  Vezi tu, in acest articol este și un link către un articol mai vechi, unde mai apare această poză, plus sursa… adică numele tău, fotografule!

  [url]http://expresuldebuftea.ro/opinii/opinii-locale/269-cu-recuzita-in-brate-si-pasiunea-in-dinti[/url]

  Poza respectivă este și pe pdf-ul de prezentare a festivalului, de unde am luat-o acum, punând și articolul vechi unde apare sursa.

  Nu e cazul să vă ofuscați când nu trebuie, mai bine vă promovați piesa asta mai serios. Dar, nu, pe voi nu vă interesează cacatul ăsta de oraș!.. M-am chinuit de fiecare dată să aflu ceva despre trupa asta de teatru, dar nu prea am aflat nimic, n-ati fost niciodată interesați de Buftea.

  Și când un bou incearcă să ii promoveze, vine fotograful și il urechează, că nu o face cum trebuie. Și data trecută mi-a spus cineva dintre voi să nu mai scriu de Salex că nu-l interesează orașul ăsta.

  Dar am zis… dacă ei nu ne vor, noi ii vrem. Data viitoare nu cred că mă mai deranjez.

  Raspuns
 3. 3

  Cristi

  Nu cred ca este cazul de nici o suparare. Nici din partea ta, nici din partea lui Dizzy (Ovidiu Mihalcea). Ceva amanunte despre ce se intampla la festival, sau o persoana care sa-ti ofere si mai multe informatii, ai avut. Exista totusi o confuzie la mijloc: trupa de teatru Bastion nu prea mai exista. Cei care erau faceau parte din trupa sunt acum reuniti sub Asociatia Culturala Inopia. In curand or sa apara si activitati ale acestei asociatii. Daca te intereseaza ce facem intr-un mod separat (Salex, Mihaela, Cristi, Ali, Sergiu), legat de artele spectacolului iti pot spune. Avem foarte multe, dar, din pacate, nu-s legate de Buftea.
  Toate cele bune.

  Raspuns
 4. 4

  Expresul de Buftea

  M-a supărat un pic, pentru că eu intotdeauna specific sursa, chiar și când nu e cazul. Dar mi-a trecut repede. 8)

  Persoana care să-mi dea detalii nu am avut, deși l-am contactat și pe Salex, care nu mi-a răspuns, și pe tine. Tu mi-ai zis ceva, dar nu am căutat persoana in ultima zi, pentru că nu sunt ziarist și nici subiectul nu „vinde” ca să zici că eram interesat de ceva.

  Aflu acum de la StirileProTV ca Primăria Buftea a fost organizataore. Cum se poate asta fără să știe nimeni din Buftea? De ce s-a mai implicat, probabil financiar, dacă nu au avut și buftenii ceva de câștigat? Adică festivalul a fost subvenționat de primărie, dar el n-a dat nimic inapoi buftenilor? Măcar o poză, o informație, o atenție…

  [url]http://stirileprotv.ro/exclusiv/travel/poftiti-la-teatru-la-sala-dalles-e-gratis-e-festivalul-de-tineret.html[/url]

  Și mai zice lumea că pe site-ul ăsta apar doar discuții politice… Păi dacă numai rahatul ăsta ni se servește aici? Altceva nimic? Sport oha, cultura oha, diverisment oha…

  Indiferent dacă proiectul Inopia nu are legătură cu Buftea, sau dacă voi nu mai stați pe aici, rămâneți de-ai nostri și am putea și noi să ne lăudam cu voi, măcar o dată pe an.

  Baftă și să ne mai auzim…

  Raspuns
 5. 5

  Cristi

  Bine, am sa fac in asa fel incat toate actiunile membrilor Inopia sa-ti fie cunoscute, indiferent daca se publica sau nu.

  Raspuns
 6. 6

  GuessWho

  Am vazut anul trecut acest spectacol , si mi-a placut foarte mult . Felicitari celor care au jucat mica piesa .. 🙂

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea