NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

3 Comentarii

 1. 1

  Florin

  Din pacate orasul nostru este lipsit de viata. Sunt organizate putine evenimente, si cele care sunt organizate nu aduc prea multa satisfactie. Daca imi amintesc corect s-a sarit si peste zilele orasului… Concluzia finala, orasul Buftea este un oras aflat in „coma”.

  Raspuns
 2. 2

  Catalina

  Pe bune????
  ” intr-un total anonimat, fara ca nimeni sa stie, fara nimeni in fata primariei, fara vreun eveniment si fara mediatizare, s-au aprins luminitele in fata primariei. ”

  Daca face mare fast la deschiderea patinoarului sau aprinderea beculetelor, critici de ce au facut asta ca au cheltuit banii cetatenilor etc…Daca nu fac, suntem ofuscati de ce nu au facut. WTF? Stim ce vrem??

  „unde tineretul buftean se va aduna ciorcine pe gard, va scuipa seminte pe gheata si va urla cuvinte mizerabile, cu m. cu p. cu p. g. cum zicea BUG Mafia” – Hai sa nu generalizam, ca nu toti suntem asa. Avem si copii care au invatat pe branci, care s-au realizat si si-au facut o situatie foarte buna singuri, care sunt educati si civilizati. Ca avem si ‘pleava’, care nu stiu ce inseamna sa ai un loc de munca, ci doar sa scuipi seminte, asta e partea a2a.

  Raspuns
 3. 3

  nume

  Catalina, mai merge batranu’ la vanatoare ? (retoric) Cu aceasta ocazie sobra vreau sa anunt ca trotuarul din fata postei e pentru a 6-ea oara spart.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea