NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

7 Comentarii

 1. 1

  EugenD

  Cu ceva timp în urmă aveam plăcerea să discut pe acest site cu președintele UNPR Buftea (pe atunci), Neatu Laurentiu. Pentru cei care nu-și mai aduc aminte domnul Neatu a candidat în 2016 pentru funcția de primar al orașului Buftea, cedând singurul loc eligibil de pe lista consilierilor locali domnului Cojocaru. Mi-a plăcut mult realismul și mai ales altruismul domnului Neatu. Era perfect conștient că nu poate obține mai mult de 7% și a cedat locul eligibil ca rasplată că domnul Cojocaru reușise să strângă mai multe semnături de susținere a candidaturilor decât reușise el. Niște finețuri pe care rareori le vezi în politica românească!

  II spuneam atunci domnului Neatu că singura șansă de consolidare a electoratului care a votat UNPR (cca 450 de persoane dacă îmi aduc bine aminte) este să rămână în opoziție și să lupte împotriva lui Pistol, deja celebru pentru opacitatea în administrare și pentru luarea unor decizii cel puțin ridicole (stâlpi pe mijlocul trotuarelor, canalizare și apă pe câmp unde are terenuri, etc). I-am sugerat să facă o opoziție constructivă, deșteaptă și să comunice mult cu cetățenii.
  Nu numai că acest lucrul nu s-a întâmplat dar domnul Neatu a dispărut cu totul din peisaj imediat după alegeri. Parcă am simțit că locul lui nu e în politică…. sau cel puțin nu în politica de acum. Să-i urăm succes în activitățile domniei sale!

  Și uite așa ne-am pricopsit cu domnul Cojocaru Mihai care a arătat că nu a înțeles nimic din nimic. Chiar mi-am pus speranța în domnia sa (ca mulți alții) pentru că obținuse locul de consilier pe forțe proprii, meritat, neajutat de niciun partid (UNPR chiar îl trăgea în jos, fiind perioada când Oprea omorâse indirect un tânăr polițist) și nici tras de vreun lider local. Cu bani de afișe din propriu buzunar!
  Domnul Cojocaru deși a votat până acum absolut tot ce a propus primarul, girând cu numele și semnătura chiar avantaje personale ilegale pentru Pistol (donarea drumurilor de acces de pe terenurile primarului către administrarea (a se citi nota de plată) Primăriei), a reușit performanța, din câte se pare, sa cadă în dizgrația acestuia. Și-o fi negociat și el măcar un sediu de partid pentru susținerea uriașă oferită în consiliu?

  Nu cred să mai existe vreodată șansa ca domnul Cojocaru să ajungă în consiliul local altfel decât la remorca unui partid/lider serios. Poate produce surprize plăcute dacă se hotărăște să lucreze pentru cetățeni și nu pentru primar. Până acum și-a trădat electoratul și depinde numai de dânsul dacă va reuși recâștigarea lui. Dar asta o vom afla la următoarele alegeri…..

  Cât despre subiectul articolului o să mă rezum la a spera că observațiile și deciziile Curții de Conturi vor fi puse în aplicare așa cum ar fi normal într-o țară sau într-un oraș care se pretinde civilizat.

  Raspuns
 2. 2

  nume

  ” când Oprea omorâse indirect un tânăr polițist”

  Mda, Bogdan Gigina a murit pentru ca bulangiul ala nu ajungea prea repede la carciuma, motocicletele MAI-ului sunt la pamant. Pe Fifi il doare in pwula de hotararea asta, nimeni nu v-a primi nici un ban inapoi.

  Raspuns
 3. 3

  Bogdan Toba

  Eugen, cum de ți-a scăpat? Domnul Neațu nu a dispărut, ci a fost răsplătit, probabil pentru munca depusă in campania electorală din 2016 la căruța lui Pistol . A fost pus fără concurs, direct, in unanimitate, in Consiliul de Adminsitrație la Buftea Admin, dar și la General Public. Adică câteva milioane bune pe lună fără să facă nimic. Probabil doar să tacă și să dispară din viața publică.

  http://www.primariabuftea.ro/hcl/2016/108.pdf
  http://www.primariabuftea.ro/hcl/2016/107.pdf

  E un om de toată isprava, dar hai să nu ne facem că nu vedem. Domnul conslier Cojocariu are și dânsul o poveste itneresantă in spate. Nu ajungea consilier fără sprijin și l-a returnat primarului in primul an de mandat in consiliu. Intre timp s-a intâmplat ceva, s-au supărat de la ceva, că nici la Raja nu mai lucrează.

  Și la Horia Bobei s-a scurtcircuitat ceva o perioadă, dar a rămas pe baricade și merită remarcat. Domnul Proțiuc, din păcate, nu prea mai luptă, probabil nici starea de sănătate nu-i mai dă energie.

  Ar fi prea puțin și n-ar fi motivați să lupte deloc dacă nu mergem la ședințe să asistăm și să spunem ce vedem! Practic au sprijinul nostru, dacă au atitudine și sunt interesați de comunitate cu adevărat!

  Raspuns
 4. 4

  bizu

  Asa cum ne-ai obisniut Bogdane , ai reusit din nou sa scrii un articol incitant plecad de la un fapt si facand speculatii pe subiect .
  Si tot ca de obicei nu ai dreptate , si am sa explic de ce :
  – este adevara SC Buftea Admin Cons a acordat prime in martie si decembrie angajatilor societatii ( majoritatea angajatilor sunt paznici si ingrijitori care se ocupa cu paza si intretinerea bunurilor administrate de societate ) . Adica muncitorii acestei societati au primit o prima de paste de 450 ron brut ( adica 230 ron) si o prima de craciun de 550 ron ( adica 300 ron net)
  – decizia de a da prime a fost a consiliului de Administratie a societatii nu a Domnului Primar
  – intradevar curtea de conturi a dispus recuperarea primelor ( pe inspectorii curtii de conturi nu-i intereseaza ca oamenii care au beneficiat de prime aveau salariul minim )
  – cele doua angajate la care face referire domnul consilier local care au fost concediate administrau parcarea de la judecatorie . Dupa ce au fost inlocuite , incasarile parcarii au crescut de aproape 4 ori . ( capacitatea parcarii nu a crescut ,a crescut gradul de incasare ) acest lucru se datoareaza in primul rand indeparatrii celor doua angajate .
  – salariul directorului acstei societatii este mult mai mic decat cel prezentat de tine
  – curtea de conturi s-a contrazis in mod repetat in rapoarte si tu l-ai prezentat doar pe unul dintre ele (cel care ti-a convenit tie)

  in concluzie articolul acesta este cel mai neostalinist si conspirationist pe care l-ai publicat pina acum .

  Raspuns
 5. 5

  Bogdan Toba

  Neo ce? :)))) Felicitari pentru ca ai recunoscut ca v-ati dat prime aiurea. Nici nu am zis ca Primarul vi le-a dat, dar el e managerul suprem, fara acordul lui nu vedeati nimic de la un mort. Mariti-le salariu daca au minim, nu le dati prime ilegal, d-le consilier! Poti sa ne spui ce pazesc acesti paznici? Parcarile si piata din care scoateti bani, in niciun caz!

  Daca insisti, salariul ldirectorului e luat din declaratia de avere de aici

  http://www.cjilfov.ro/upload2/declaratie_avere_2016_mandat_nou/Nita_C.pdf

  Iar a ta, daca tot insisti, e aici… unde zice ca ai luat lunar 900 de lei de la societatea primariei, fara sa fii angajat. Ne poti spune ce ai facut de banii astia?

  http://www.cjilfov.ro/upload2/declaratie_avere_2016_mandat_nou/Dorobantu_R.pdf

  Raspuns
  1. 5.1

   bizu

   Nuam spus ca ne-am dat prime , ci ca am dat prime „MEMBRII CONSILIULUI DE ADMINISTRATIE NU AU INCASAT NICI UN BAN DE LA BUFTEA ADMIN CONS NICIODATA ”
   Intradevar in calitate de membru in consiliul de administratie la General Public Serv am fost platit . Dar de la Admin Cons nu am luat nici eu nici colegii din consiliul de administratie nici un ban . O mai tii mite pe colega ta de la USR care erea intr-un consiliu de administratie si lua 7000 de lai pe luna .In caz ca ma intrebi ce am facut la General Public Serv iti spun ca mult mai mult decat colega ta .
   Oamenii despre care vorbesti cu atat dispret sunt ceteteni ai orasului nostru ,care au grija de patrimoniul acestui oras .

   Raspuns
 6. 6

  Cine

  Ce aberatii!Curtea de conturi nu are cum sa se cobtrazica in rapoarte!Aceste firme care cu buna stiinta capusesc primaria de ani buni,sub diferite forme,BufteaAdmin,Admin Cons,General Public Serv ,unii si aceeasi peste tot!

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea