NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

2 Comentarii

 1. 1

  Laurentiu NEATU

  Buna seara,
  Am toatala reverenta, stima, respectul si consideratia pentru D-na Raluca Andrei; Cred ca asemeni dumneai, mai sunt cadre didactice care ar trebui evidentiate; (in Buftea se desfasoara MULTE activitati frumoase dar care datorita incrancenarii, nu le observa nimeni si rareori sunt evidentiate)
  Ce-i drept, nu le putem impune sa ramana alaturi de noi dar unui om care isi pune sufletul, daruirea si experienta dobandita de-alungul carierei, in folosul semenilor, uneori este suficient sa-l scoti in relief iar dumneavoastra, domnule B.T., ati reusit !!! Acesta poate fi MARTISORUL pe care l-ati oferit , in numele buftenilor.
  Felicitari!!!
  Va rog sa-mi permiteti sa fiu alaturi de dvs., alaturi de toti ceilalti care au lecturat si apreciat articolul dvs, pentru a le spune tuturor doamnelor si domnitelor, LA MULTI ANI si O PRIMAVARA LA FEL DE FRUMOSA ca dumnealor
  Cu totala reverenta fata de toate doamnele „noastre” (buftence- sa nu se-nteleaga altceva) si total respect pentru cei ce vor citi acest comentariu,
  Laurentiu NEATU

  Raspuns
 2. 2

  Veronica Orha

  Am descoperit-o pe Raluca gratie copiilor mei care se uita zilnic si asculta piesele ei, chiar le canta. Am fost colege la Liceul Pedagogic si de pe atunci am remarcat cat de creativa e si ce suflet bun are. Felicitari, Raluca! Esti o adevarati inspiratie pentru noi toti!

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea