NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

6 Comentarii

 1. 1

  Bogdan Toba

  Uitati lista de investitii publicata de Primaria Otopeni. Bugetul alocat de ei investitiilor e dublu fata de al nostru si totul este detaliat, cu sume pe fiecare achizitie, pe fiecare strada. La noi sunt ascuse intr-un general. Cum sa nu-ti miroasa a praduiala lipsa asta de transparenta?

  http://www.otopeniro.ro/doc/Informatii_publice/Buget/2017/Lista%20de%20investitii%20si%20cheltuieli%20pe%20anul%202017.pdf

  Raspuns
 2. 2

  ion de la raion

  Cum o treime din buget este alocat invatamantului fara nici o investitie ???? Pai salariile profesorilor vin de la Ministerul Invatamantului, nu le plateste primaria din bugetul local. Daca o treime pleaca la invatamant, inseamna ca treimea reprezinta investitii, banii nu merg pentru salarii. E o lipsa de informatie, la fel este si cu politia nationala, nu primaria le plateste salariul.

  Raspuns
  1. 2.1

   Bogdan Tobă

   Asta e și șmecheria de comunicare a primarului… o face ca un mare politician care se adresează proștilor. Iar tu ii sustii astfel intoxicarea.

   Eu nu mă pricep și n-am lucrat niciodată cu bugete, dar mi-am propus să invăț de anul ăsta.
   In treimea de care vorbea primarul sunt (cea mai mare parte) si banii de salarii care vin de la minister. Din sume defalcate din TVA, deci practic tot de la noi. Investitiile la invatamant sunt trecute clar in buget la „cheltuieli de capital – 131 000 lei”. Atat. Suma care apare si sus in poza la programul de investitii. Din 17 567 600 lei total invatamant, unde sunt incluse si salariile, 13 914 000 lei.

   Raspuns
 3. 3

  Bizu

  Primaria Otopeni are un buget imens . Cât al întregului județ .
  Bugetul orașului Buftea este foarte bun și bine făcut . Dacă unii nu îl înțeleg nu înseamnă ca e greșit . Sunt oameni care nu înțeleg terorii relativității , dar asta nu o face inaplicabilă , sau oculta ….

  Raspuns
  1. 3.1

   felicitari Bizule

   Ne-ai lamurit Bizule. Suntem niste prosti si nu intelegem ca Buftea nu exista. Bugetul judetului Ilfov este bugetul orasului Otopeni, restul localitatilor au buget zero. Tu trebuie sa stii doar esti consilier judetean. Felicitari si la mai mare, sau la mai multe ineptii.

   Raspuns
  2. 3.2

   Bogdan Tobă

   Nu a zis nimeni că e greșit deocamdată. Eu incă il studiez. Prost și șmecherit pot să spun? Se văd realizările in oraș, Bizule, cu bugetele voastre foarte bune…

   Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea