Priorități: Prima lucrare de investițe din 2018… Gaze și amenajrea drumurilor in cartierul primarului, nu in Cartierul pentru Tineri!

— Proiectul lansat de fostul primar, Cartierul pentru Tineri, e frânat cu bună știință de actualul, abia după 6 ani incep să se inalțe aici primele case! — amânând proiectul pentru tineri, unii nu-și mai permit să stea cu părinții, renunță și iși achiziționează case prin credite la bănci pe viață, sau chiar terenuri minuscule exact de la familia lui, cu promisiunea că vor avea cândva toate utilitățile. Și acum sunt unii care nu au nici curent, după ce au achiziționat teren de la familia Pistol! — In acest timp, primarul achiziționează și face PUZ-uri pe terenurile sale din zonă, trecute pe numele apropiaților, mamei și surorii. — Parcelează aceste terenuri, in scopul vânzării loturilor, și construirii unor case, inclusiv ale familiei sale, drumurile rămase, in jur de 11 000 metri mp in total, donându-le primărăiei, cu complicitatea Consiliului Local, deși aceste drumuri nu existau fizic, fiind totul doar teren arabil… A făcut asta pentru a nu mai plăti taxe pe ele, dar și pentru a fi utilate (gaz, curent, apa, canal, iluminat, asfalt) și intretinute (reparatii, curatenie, deszapezire) pe banii noștri, umflând astfel prețul terenurilor sale, și maximizându-și profitul. Pistol doneaza orasului 1 hectar de teren! Vezi de ce! — Amână nepermis introducerea de gaze și amenajarea drumurilor din Cartierul pentru Tineri, cartier lipit de cel pe care il dezvoltă el acum. Unii tineri au termen de filanizare anul viitor! Oamenii construiesc greu acolo, accesul fiind groaznic, imposibil  pe ploaie. Unii chiar s-au mutat.  FOTO – Cum arata cartierul pentru tineri.  — In acest timp conducta de gaze a trecut mai intâi pe la el pe terenuri, sub pretextul că dacă venea din sens opus, nu era presiune. Poate ajunge anul ăsta și in Cartierul pentru Tineri! — Mai mult, zilelea acestea, cu un tupeu fantastic, a inceput să-și amenajeze propriile drumuri, pe cele pe care le-a donat orașului. Din banii noștri. Acolo unde iși construiește și o casă pentru familia sa. Că tot ne plângeam noi că nu a făcut nimic in 8 luni din 2018, iată care e prima realizare! Tinerii se uită cu jind peste gard și așteaptă cu groază ploile! Asta a fost prioritatea lui, nu strada Independenței care e dezastru de ani de zile, nu străzile din centru care sunt pline de gropi! După ce rezolvă zona asta a lui, se va apuca de zona dinspre Tamași, unde deja și-a introdus canalizare pe banii noștri, rețaua apa-canal dintre Buftea și Corbeanca, netrecând cum e firesc pe marginea șoselii, ci ocolind, pe câmpul său. VIDEO: Consiliul Local Buftea omenit de RAJA pentru a vota canalizarea pe terenurile lui Pistol După ce a devenit primar, Pistol, unul dintre marii latifundiari din Ilfov, a trecut terenurile pe numele mamei și surorii sale și face afaceri imobiliare in numele lor, pentru a nu-i mai apărea numele peste tot și a nu fi luat la ochi.  Vezi aici declaratia de avere din 2009  ]]>

1 răspunde
  1. Alex
    Alex says:

    Bună ziua! Am si eu o problema. Am depus cererile pentru bransamente din februarie 2021si niciun semn. Oare cand o sa inceapa lucrările si pe strada Alunului in Cartierul pentru tineri? In conditiile in care iti cer o receptie in care trebuie sa ai toate utilitatile si casa gata. Cum iau eu receptia dacă nu exista conducta peincipala??? Astept sa bage ei conducta de gaze si o sa ma mut cand or avea ei chef? Si in acest timp imi umplu casa de prelungiri, amanari de tot felu de acte pentru finalizarea lucrarilor….Cica este un proiect pentru ajutarea si incurajarea tinerilor. Ce ajutor avem? Unde este sustinerea?????

    Răspunde

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.