NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

9 Comentarii

 1. Pingback: Blat la Crevedia – Progresul Spartac? GSP: Dâmbovițenii ar fi primit 25.000 de euro - DB-SPORT

 2. 2

  1309

  Voi comenta topic, urmatoarele:

  – nu se stia de anul trecut cum se va dispune jucarea barajelor de promovare sau altfel spus ce judet va juca cu ce judet. in plus, nu vad ce legatura ar fi avut asta cu presupusul blat de sambata.

  – Progresul Spartac a pierdut turul pe fondul absentei celui de al doilea medic. Aparent la meciurile de nivel frf (adica nu ajf/amfb) e nevoie de 2 medici, nu unul singur. A fost o neatentie, o greseala stupida cel mult, nicidecum componenta unui plan elaborat de blat.

  – nu sunt in masura sa comentez in privinta eforturilor de PR ale Vointei Crevedia sau despre asistenta de la meci pentru ca sunt in necunostinta de cauza, la fel ca toti cei care au vorbit de blat la meciul asta.#

  – noi am crezut pana la capat ca ne calificam. se pune? unde am mai vazut asa ceva?! in fotbal!! ca de-aia ne place fotbalul – e imprevizibil. cu atat mai mult la nivel de liga 4-a e imprevizibil. in afara de asta, fa te rog media de varsta a lotului Crevediei si compar-o cu cea de la Progresul Spartac si apoi gandeste-te daca mai e asa mare surpriza caderea fizica (dar si psihica) venita pe final de meci. zicic ca e ridicata dar ca nu conteaza asa tare, … poate in primele zile de canicula veritabila se simte oboseala pana te obisnuiesti cu ritmul impus. acum, nu stiu, zic si eu ca poate exista loc de interpretare in privinta asta.

  – apar discutii si acuzatii, articole cu semne de intrebare in titlu. astea nu sunt probe, nici certitudini. singura certitudine e ca cineva ne doreste raul, stim clar cine si este lesne de inteles de ce. din fericitre mai mult decat minciuni in presa nu pot. pacat ca vin si alti oameni si le iau de buna.

  sunt sceptic ca acest comentariu va fi publicat dar sper ca macar il vei citi pana la capat. e pacat ca picam noi la mijloc asa aiurea. aici e vorba de munca cinstita si de o promovare obtinuta pe teren. intr-un fotbal mizer vine cineva si investeste din pasiune si ridica nivelul fotbalului in bucuresti cu o baza noua si o scoala de fotbal puse la punct.

  Raspuns
  1. 2.1

   Bogdan Toba

   Scuze, din pacate ati picat la mijloc, voi suporterii si jucatorii oaspeti… nu numai ca nu aveti nicio vina, dar meritati promovarea. Felicitari. Era un articol despre problema de la echipa noastra, nu e cazul sa va suparati, sunt opiiniile mele si ale majoritatii de aici. Asa am vazut noi, si nu suntem veniti cu pluta in fenomenul asta.

   Raspuns
 3. 3

  Burlacu Razvan

  Daca tot esti asa de bine pus la punct cu toate.. vezi ca in tur a fost 1 doctor si 2 asistenti.. numai ca cica trebuiau 2 doctori si 2 asistenti… Nu dezinforma cititorii… Jurnalistule

  Raspuns
  1. 3.1

   Bogdan Toba

   Nu sunt jurnalist, sunt doar unul care a mers vreo 20 de ani prin peluze si a vazut o gramada de blaturi. Lasa-ne in durerea noastra, iar ironiile astea cu „jurnalistule” bagati-le undeva sau tine-le pentru postarile de pe gsp.ro

   Raspuns
 4. 4

  Burlacu Petru Razvan

  Da cine sunt DINOZAURII astia ?? ce au facut ei asa maret pentru fotbalul romanesc … cine e ZULUF ala ca eu nu am auzit niciodata de el .. extraordinari jucatorii … adevarul ca ii putem compara cu HAGI, BALINT, D. Petrescu, A. Ilie etc……… EXTRATERESTRII Zuluf si compania de DINOZAURI !!!

  Raspuns
 5. 5

  Burlacu Petru Razvan

  SI incercati sa nu mai dezinformati cititorii.. la meciul tur au fost prezenti 1 DOCTOR si 2 ASISTENTI numai ca trebuiau 2 DOCTORI si 2 ASISTENTI. Mai informativa si voi inainte de a scrie ….

  Raspuns
 6. 6

  Burlacu Petru Razvan

  Articolul 54 – Asistenţa medicală
  1 Cluburile sunt obligate să asigure asistenţa medicală pe toată durata desfăşurării jocurilor pe care le organizează, astfel:
  a) la jocurile de seniori din competiţiile aflate sub egida FRF şi LPF, obligatoriu
  cu medic;
  b) la celelalte jocuri, cu medic sau asistent medical.
  2 Jocurile din Liga I, Liga a 2-a şi Liga a 3-a, campionatul de fotbal feminin, precum şi cele din Cupa României (faza naţională), Supercupa României şi Cupa Ligii pot începe numai dacă la teren sunt prezenţi medicul delegat şi medicul echipei gazdă.
  3 La toate jocurile din campionatele de juniori A şi B, precum şi la turneele zonale semifinale şi finale ale campionatelor de juniori A, B, A1, B1, C şi D, jocurile pot începe numai dacă la teren sunt prezenţi medicul/asistentul medical delegat şi medicul sau asistentul medical al echipei gazdă.

  Eu asta am gasit in ROAF.

  Raspuns
 7. 7

  Radu

  Da frate „blat”.Pt cine,pt ce?Termina cu ineptiile.Gata

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea