NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

5 Comentarii

 1. 1

  antonescu

  Spre deosebire de altii, tu ai reusit sa pui pe hartie 10 potentiale proiecte, in mare masura realizabile, doar daca exista vointa. Felicitari!

  Raspuns
 2. 2

  gabi

  Niste idei grozave! AS vrea sa incerc sa-mi dau cu parerea la primele 4 dintre ele.
  (1)- Amenajarea malurilor lacurilor : Din cate stiu lacurile sunt intabulate si cadastrate si sunt ale Comunitatii in care traim. Auzisem ca cei care le au acum mai au un an de contract apoi ele vor reveni si vor fi administrate de primarie.
  (2)- Legat de Casa de Cultura eu stiu ca ea este tot a ord.Primariei. Ideea ta sper ca va fi luata in calcul deoarece e un bun comun al orasului
  (3)- Legat de cimitir nu cred ca se poate realiza acest proiect .Ar fi minunat sa avem un parc in acea zona..dar nu cred ca cei care au acolo rudele inmormantate nu vor fi de acord.
  (4)- Perfect de acord cu aceasta idee! Propun ca fiecare cartier sa-si numeasca un reprezentant care sa aiba o legatura mai stransa cu oficialii primariei. Atunci cand Primarul sau Vicele va veni sa vorbeasca cu ei, sa fie informati de acea persoana.

  Raspuns
 3. 3

  gabi

  Legat de a 10-a idee nush daca depinde de primarie…tot ce stiu e ca apartine de judet si trebuie facut un proiect de la judet…din pacate..

  Raspuns
 4. 4

  Bogdan Marchidan

  pentru a pune in practica aceste proiecte care sunt de-a dreptul exceptionale si asa cum a spui antonescu si realizabile trebuie mai intai lumea sa fie civilizata ,sa stie sa pastreze si sa intretina ceea ce se face.

  Raspuns
 5. 5

  gica

  [quote name="Bogdan Marchidan"]pentru a pune in practica aceste proiecte care sunt de-a dreptul exceptionale si asa cum a spui antonescu si realizabile trebuie mai intai lumea sa fie civilizata ,sa stie sa pastreze si sa intretina ceea ce se face.[/quote]

  Daca asteptam sa fie intai lumea civilizata, nu cred ca apucam sa vedem 😥

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea