NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

9 Comentarii

 1. 1

  pacalici de trefla

  Hai cretule, baga ! Politia s-a implicat prea mult, bicicletele au avut angrenajele unse, de unde lubrifiant, traseul a fost frumos si bun, din ce cauza si unde e consiliul local care voteaza ca prostii, unul alerga cu ciorapii lasati, de ce l-au lasat, prea multi lauda organizarea, poate le-a dat Pistol cite 1000 de metri de teren sa-l laude, voluntarii au dovedit spirit de initiativa si atentie in buna desfasurare a concursului, e clar, sint ciorbarii carora Pistol le da atentie si ajutoare nemeritat.

  Nu-i asa cretule ca era mai bine sa ploua, sa fie tunete si fulgere, sa nu vina participantii, sa aiba loc – Doamne fereste – vreun accident, sa-si rupa picioarele si sa nu fie nici un cadru medical, sa se bata consilierii intre ei si cu primarul, sa curga singe pe pereti ? Ei, uite ca n-a fost asa, pune gheata pe ficat sa nu se mai umfle, mai baga vreo trei dezacorduri intre subiect si predicat, zii cu litere mari sa ni se strepegeasca dintii cind citim si fumeaza adinc si apasat. Trece. Da-i cu distonocalm si la urmatorul concurs poate faci niste capcane sa-i incurci pe organizatori si pe combatanti.

  Raspuns
 2. 2

  Bizu

  [quote name="pacalici de trefla"]Hai cretule, baga ! Politia s-a implicat prea mult, bicicletele au avut angrenajele unse, de unde lubrifiant, traseul a fost frumos si bun, din ce cauza si unde e consiliul local care voteaza ca prostii, unul alerga cu ciorapii lasati, de ce l-au lasat, prea multi lauda organizarea, poate le-a dat Pistol cite 1000 de metri de teren sa-l laude, voluntarii au dovedit spirit de initiativa si atentie in buna desfasurare a concursului, e clar, sint ciorbarii carora Pistol le da atentie si ajutoare nemeritat.

  Nu-i asa cretule ca era mai bine sa ploua, sa fie tunete si fulgere, sa nu vina participantii, sa aiba loc – Doamne fereste – vreun accident, sa-si rupa picioarele si sa nu fie nici un cadru medical, sa se bata consilierii intre ei si cu primarul, sa curga singe pe pereti ? Ei, uite ca n-a fost asa, pune gheata pe ficat sa nu se mai umfle, mai baga vreo trei dezacorduri intre subiect si predicat, zii cu litere mari sa ni se strepegeasca dintii cind citim si fumeaza adinc si apasat. Trece. Da-i cu distonocalm si la urmatorul concurs poate faci niste capcane sa-i incurci pe organizatori si pe combatanti.[/quote]

  pacaliciule , sunt de acord a fost frumos si faoarte bine organizat dar mai ai putin si spui ca primarul a facut si soarele sa straluceasca

  Raspuns
 3. 3

  pacalici de trefla

  Nu ma dezamagi Bizule ! Unde l-am laudat pe primar ? Daca spuneam ca s-a batut cu barbatii consilieri si i-a facut k.o. pe toti, as fi inteles, asa… Stiu ca toti respiram aerul din Buftea, sper ca nu este atit de viciat cel pe care-l respiri si tu, ca cel al lui cretu.

  Raspuns
 4. 4

  herba l.

  Foarte frumos! Felicitări tuturor celor care s-au implicat.

  Raspuns
 5. 5

  Bizu

  [quote name="pacalici de trefla"]Nu ma dezamagi Bizule ! Unde l-am laudat pe primar ? Daca spuneam ca s-a batut cu barbatii consilieri si i-a facut k.o. pe toti, as fi inteles, asa… Stiu ca toti respiram aerul din Buftea, sper ca nu este atit de viciat cel pe care-l respiri si tu, ca cel al lui cretu.[/quote]

  ca si tine, am exprimat o opinie , daca gresesc imi asum, e posibil sa supar pe unii , sa deranjez pe altii si posibil sa existe oameni care sa fie de acord cu mine. Asta am intele eu din postarile tale . Nu trebuie sa fii deranjat de parerile celorlalti atat timp cat te exprimi intr-un spatui public .

  Raspuns
 6. 6

  bob de basesti

  Dragii mei Bizu si pacalici de trefla, o sa va rog sa va terfeliti imaginea voatra si a apropiatilor vostri in cadrul altor articole de pe Expres.
  O sa puteti emite astfel de opinii, ca cele de mai sus, doar in momentul cand o sa participati activ la astfel de evenimente, sau ati iesit la cafea la Castani sa nu zica lumea ca nu sustineti evenimentele sportive din Buftea.
  Cat despre eveniment:
  Felicitari Cosmin, tu si ceilalti cu care ai colaborat ati reusit sa organizati un eveniment bestial.
  Ne vedem la Vara! La Triatlon!

  Raspuns
 7. 7

  Bizu

  [quote name="bob de basesti"]Dragii mei Bizu si pacalici de trefla, o sa va rog sa va terfeliti imaginea voatra si a apropiatilor vostri in cadrul altor articole de pe Expres.
  O sa puteti emite astfel de opinii, ca cele de mai sus, doar in momentul cand o sa participati activ la astfel de evenimente, sau ati iesit la cafea la Castani sa nu zica lumea ca nu sustineti evenimentele sportive din Buftea.
  Cat despre eveniment:
  Felicitari Cosmin, tu si ceilalti cu care ai colaborat ati reusit sa organizati un eveniment bestial.
  Ne vedem la Vara! La Triatlon![/quote]
  bobule mai citeste io data eu nu am comentat evenimentul , la care evident nu am participat.

  Raspuns
 8. 8

  pacalici de trefla

  bob de te basesti, eu nu terfelesc nici o imagine, nici a mea, nici a apropiatilor mei. Cite cuvinte, atitea acuze de prost gust si fracturi de logica. Opinii despre un eveniment sau altul poate avea oricine, nu este obligatoriu sa participi efectiv la eveniment.

  In modul tau de gindire, daca mergi la un meci de fotbal nu-l poti comenta si nici analiza – nu ai participat activ la el.Nu poti spune nici ca ti-a placut filarmonica, doar nu stii sa cinti la nici un instrument.Din pacate pentru tine trebuie sa-ti spun ca primaria a contribuit cu bani pentru acest eveniment, cu banii mei din taxele si impozitele pe care le platesc EU.

  Asadar, am dreptul deplin sa ma exprim, asa cum simt eu, fara sa particip efectiv la eveniment. Pe de alta parte nici nu am criticat evenimentul, din spusele mele doar am laudat tot ceea ce s-a intimplat, persiflind vesnicii nemultumiti. Nu te repezi ca proasta-n gard, poate dai cu capul de vreun cui si daca mai e si ruginit…

  Raspuns
 9. 9

  Bizu

  dar cu e asta sa iti pui pesudonim „BOB DE BASESTI ” te asteptam si cu „urda de udrea”sau „taran de nana”

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea