NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

9 Comentarii

 1. 1

  Niko

  Ma simt ca de 1 aprilie… Abia ma obisnuisem cu noua locatie si cu noile preparate 🙁 Sper din inima ca iti va fi bine de aici inainte si ca nu vei renunta la a ne rasfata cu bunatati pe fuga 🙂
  Succes, Mananci pe Fuga!

  Raspuns
 2. 2

  Si Eu

  O sa renunti la mancarea gatita? O sa ramana doar shaorma?

  Raspuns
 3. 3

  BIZU

  eu nu an mancat niciodata la tine , nu am avut ocazia,
  totusi eu cred ca in cazul unei astfel de afaceri clientii aduc alti clienti, nu neaparat pozitia sau reclama . Din pacate in orasul nostru chiar noi locuitorii avem in ADN ceva care ne face sa blamam orice sau aproape orice lucru bun . eu cred ca problema nu e panoul din fata magazinului ci cetatenii care nu vin sa manance la tine de frica ca te vei imbogatii cu banii lor .

  Raspuns
 4. 4

  Bogdan Tobă

  Sigur ca a nu e panoul. Exista in Buftea o vorba celebra… „nu iau de la ala, de ce sa-i fac curul mare?” Dar nici pe asta nu dau vina.

  Raspuns
 5. 5

  G

  Noua locatie e mai buna. sa dea domnul sa fii scutit de controalele inopinante ce-si gasesc „rezolvarea” intr-un birou de la etajul 2.

  Raspuns
 6. 6

  pacalici de trefla

  Cooperativa Mestesugarul este ultima si cea mai mare reduta comunista din oras si nu numai. Faur are peste 80 de ani, vine la 9 si pleaca la 11,30. Doua ore pe zi, maxim doua si jumatate. Pensie de securist, foarte mare, plus 4000 ron pe luna salariu. Are peste 80 de ani, nu uitati. Beleaua este insa babaciunea cu fundite, Elena, careia trebuie sa-i spui domnisoara, e drept, e mult mai tinara, are peste 55 de ani si tine la onoarea de a fi mina dreapta, eminenta cenusie, secretara, vicepresedinta, apropiata sau foarte apropiata tutankhamonului Faur. Nimic nu trece de acreala „domnisoarei” Elena, scrie cu creionul chimic, uneori il mai moaie in gura ( nu rinjiti, creionul… ), stabileste chirii, simpatii, antipatii,apoi ii recomanda matusalemului cum trebuie sa se pozitioneze in raport cu chiriasul. Spun chiriasul pentru ca au inchiriat spatiile si s-au asezat cu cururile tabacite de ani pe un purcoi de bani. Babaciunea „domnisoara” are si ea peste 3600 de roni lunar, prime de Paste, de Craciun, de vacanta, de fidelitate fata de mumia care de mai bine de 35-36 de ani suge ca o sugativa din cooperativa. Lumea spune ca a ramas „domnisoara” taman devotamentului fata de tutankhamon, cred ca intr-o zi o sa-i impaieze pe amindoi si-i agata la geam, pentru posteritate. Daca pleci tu, dracu mai vine citiva ani sa inchirieze, nu mai bine iti scadea chiria cu citeva sute si tot le raminea destul ? „Domnisoara” Elena si supertomnaticul „cavaler” Faur par sa fie vesnici, pare ca nimeni nu-i clinteste si timpul i-a uitat. Ultimul bastion comunisto-idilico-retrograd rezista in continuare, scriu cu chimicul, calculeaza cu abacul, folosesc indigoul si se pupa pe furis in spatele usilor crapate de vreme si jena. Sa nu regreti decit ca te-ai bagat in cir cu ei, nu meritau !

  Raspuns
 7. 7

  babulea

  Mestesugarul nu vrea decat chiria la timp,ii doare-n p. de chiriasi, nu investeste nimic. Chirii dealtfel astronomice si nejustificate pentru ceea ce ofera. Au noroc cu spatiile mostenite de la ceasca. Vezi pe cine deranjezi, sa nu-ti traga boss un nou panou in fata micului butic, sau poate o sa fie deranjat de mirosul de mancare.

  Raspuns
 8. 8

  Hadrian

  Imi pare sincer rau ca esti nevoit sa te intorci la spatiul acela mai mic. Totusi e amplasat destul de bine, sper sa ai idei noi care sa-ti faca afacerea sa prospere.

  Ce sa faci? Daca nu esti in nici un partid sau macar in partidul cu pricina, ai fi avut clienti garantati. Asa cum alte afaceri locale (ma refer la restaurante) au clienti adusi de primarie, gen echipe de fotbal, oamenii de la partid, mese si sezatori i cu circuit inchisetc.

  Doar daca privesti poza de la articolul ce face reclama noului restaurant deschis… vei vedea despre ce e vorba.

  Raspuns
 9. 9

  satelit

  o decizie buna,succes

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea