NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

2 Comentarii

 1. 1

  bizu

  Asa cum am fost obisnuiti Expresul de Buftea mai vine cu o dezimformare bazata pe cateva fraze scoase din context .
  Ce vreau sa spun este ca la nivel judetean exista un protocol prin care PNL este aliat cu PMP . ca urmare a acestui protocol vicepresedintii consiliului judetean sunt cei doi consilieri judeteni PMP . Acest fapt a permis PNL sa continue proiectele demarate de catre forstul si actualul presedinte al consiliului judetean Marian Petrache .
  Vorbim deci despre o alianta inregistrata legal la vedere nu despre un ” blat” . Aceasta alianta face ca in mai multe primarii unde sunt primari PNL viceprimarii sa fie PMP . tot in cadrul acestei aliante .
  astept cu interes alianta mai mult decat previzibila intre USR si PNL . si atunci astept cu interes pozitia Expresului

  Raspuns
 2. 2

  Bogdan Toba

  Asa cum am fost obisnuiti, domn consilier Bizu, mai trantește o gogonată! Iti rupeam perciunii, dacă eram in locul bosului, nu faci deloc propagandă seriosă.
  Ce vreau să spun e că tu, Radu Dorobantu, aka Bizu, pe vremea când erai membru PPDD ai fost pus de prietenul tau din copilărie, Pistol de la PNL, in CA al firmelor primariei, fără vreo alinață intre cele două partide, fără vreun concurs cum zice legea. Doar pentru că ești al lui și il cureti frumos de scame.

  Pentru ca ai trecut si la facut pantofii si ai facut-o bine de tot, bosul tau te-a luat la PNL și ți-a dat un os mai mare, la consiliul județean, așa că legea te-a obligat să iți dai demisia din consiliul de adminsitratie al firmelor respective.

  In locul tau, bosul a pus un al prieten comun si pe un domn, ambii de la PMP. Fara concus, cum zice legea.

  Iar tu ne spui ca a fost obligat de nu stiu ce alianta de la judet? Iar noi o sa ne cerem iertare ca am crezut ca v-a cumparat pe toti.

  Nu astepta cu interes nicio alianta intre PNL si USR, nu facem aliante să vă spălăm pe voi. Faptul că susținem același premier e o conjunctură tristă. Poziția Expresului tre să o simți deja din atitudinea mea… Nu fac aliante, compromisuri, nu mă incovoi, nu ma inmoi in fața unor PNL-iști care au sugrumat orașul ăsta și huzuresc pe banii publici! Daca maine face Nicusor alianta cu voi si voteaza toate tampeniile PNL, crezi ca gata, ma liniștesc? Mie nu mi-a inchis nimeni gura nici cu bani, nici cu amenințări, și imi inchide Nicușor cu rugăminți?

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea