NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

5 Comentarii

 1. 1

  Bogdan Tobă

  Am rezolvat cu televizorul si telefonul. Mersi.

  Raspuns
 2. 2

  babulea

  Bogdan, as vrea daca poti, sa pui ceea ce ai scris pe facebook despre Nicolae Rovinaru si pe site-ul mare. Mersi !

  Raspuns
 3. 3

  eu

  Intre 1992 si 2004 am stagnat ca civilizatie urbana, am fost lipsiti de minimul unei comunitati cu cele mai mici si normale pretentii ( apa si canalizare ) , nu am avut un parc, o strada de Doamne-ajuta, casele de cultura au fost abandonate total, gradinitele si scolile functionau fara caldura si grupuri sociale, nu s-au atras sub nici o forma investitori care sa absoarba forta de munca locala ( desi au fost solicitari, carrefour, billa, etc.), nu s-a construit decat extrem de putin in toata perioada. Mastodontul din centru in care salasuieste sediul primariei, este investitia inutila prin marimea ei, e ceea ce a ramas dupa o perioada scaldata excesiv de vodca si party-priuri la groapa de gunoi pastorita de nea Mircea Dorneanu si sutele de porci crescute anual pe groapa. Daca ne referim la perioada comunista, tot o gasca de potentati locali obtinea privilegii din partea organelor de partid. Prin CAP-ul existent la vremea respectiva primeau cate un hectar de pamant pe care puneau pepeni si in toamna se castiga cate o Dacie spre doua din vanzarea lor ( a pepenilor). Inutil sa spun cine primea hectarul de pamant, poate cei peste 50 de ani stiu, smecherii de doi lei… Saracia nu e o virtute, o creaza incompetenta si necumpatarea, nostalgia are rostul ei, in nici un caz nu ingroapa evidenta.

  Raspuns
 4. 4

  Bogdan Tobă

  [quote name="babulea"]Bogdan, as vrea daca poti, sa pui ceea ce ai scris pe facebook despre Nicolae Rovinaru si pe site-ul mare. Mersi ![/quote]

  Nu am scris eu, era un citat de la persoana care mi-a furnizat poza. Eu am o alta parere despre acele vremuri.

  Raspuns
 5. 5

  nume

  @eu
  Da, ai dretate, mastodontul ala in care s-au lafait toate conducerile post Rovinaru. Acum se construieste, avem piste de biciclisti, alveole de beton; stalpi in mijlocul trotoarelor; garduri uriase si foarte multi investitori care atrag forta de munca in exces.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

2015 - Expresul de Buftea