NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

3 Comentarii

 1. 1

  nume

  „Din pacate aceste medode mizerabile si penibile de a ataca adversarul politic, cand nu esti in stare sa aduci dovezi serioase, inca mai prind la populatia needucata, mai ales cand sunt publicate in celebrul ziar Cancan, consumat cu nesat de posesorii ilegal de creier si degraba vanzatori de voturi.”

  Corect, ce idioti, se vede din rahatul asta de articol pe mana cui o sa cada Crevedia. De acelasi tratament a avut part si familia Dragnea de la Butimanu. Fara suparare, dar satul Darza arata mai bine ca Buftea.

  Raspuns
 2. 2

  Justice

  Vad ca incercati sa va transformati intr-un justitiar, acuzand metodele folosite. Din pacate, sunteti la fel. De unde stiti ca articolul a fost comandat si platit scump ? De unde stiti ca cele scrise prind doar la cei needucati ? Ati facut cercetari ? Sondaje de opinie ? Asistam la un fenomen des intalnit pe la noi, ipocrizia.

  P.S. : Este adevarat ca articolul respectiv e cam exagerat, dar si exagerata mi se pare afirmatia conform careia o masina de aproape 100.000 Euro poate fi considerata normala…

  Raspuns
 3. 3

  nume

  Aberezi, ml-ul ala e vreo 15 mii, articolul e un cacat, oricum primarul nu e retinut pentru ml ci pentru alte matrapazlacuri.

  http://olx.ro/oferta/mercedes-ml320-4-matic-airmatic-taxa-platita-variante-schimb-ID5GV7g.html#e34bb4cd1d;promoted

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea