NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

5 Comentarii

 1. 1

  V Pandelea

  ..Amintiri dintre cele mai frumoase din anii minunați de ..licean.. 1965-1969
  Un LĂCAS de cultura, educație si „fabrica” de creat oameni conștiincioși, patrioți si dezvoltați intelectual… care au făcut cinste LICEULUI TEORETIC BUFTEA (așa se numea in acea perioada) si SUNTEM MANDRI că am avut norocul sa ne numim ABSOLVENTI ai acestui LICEU.
  P.S. M-aș bucura sa vad mai multe comentarii, printre care si ale foștilor mei colegi
  Pot fi contactat 0722 281 777

  Raspuns
 2. 2

  Mihaela Stoica

  Este unul dintre primele licee din tara! despre valoarea culturala si istorica s-a scris si in lucrarea ,,Resedintele Stirbey din Bucuresti si Buftea,decoratia interioara”Autor Oana Marinache,ed ACS 2013 -ed bilingva.

  Raspuns
 3. 3

  Iancu Catalina

  Nu sunt de acord cu desființarea Liceului Barbu Stirbei

  Raspuns
 4. 4

  Neaga jana

  Si eu am invatat la acest minunat liceu cu profesori de exceptie si am amintiri placute despre acea perioada .Sunt din generatia cu cei mai multi elevi ,la un moment dat am invatat din lipsa de spatiu in incinta caminului de fete,ultimii doi ani dupa treapta am avut clasa la etaj in laboratorul de biologie,de aceea tin foarte mult la acest liceu.

  Raspuns
 5. 5

  iosif julieta blanaru

  Si eu am invatat la acest liceu am dat examen in 1970 si in 1974 am dt examen de bac dar sunt mandra ca am fost eleva aici am avut cei mai valorosi profesori si cu regret spun ca nu ne-am mai intilnit de la terminare . Am tinut inasa legatura cu 2 colege si cu care ne intalnim aproape in fiecare an . Anul acesta 2020 in mai am hotarat sa facem o vizita la liceu si rau imi pare ca nu mai pot intilni profesorii de alta data Dna .Gutu,Babeu,Bogos,Ziakas ,si cu scuze le de rigoare restul .Ma numesc fost IOSIF JULIETA acum BLANARU si prietenele foste colege ELIAD RODICA ,DOBRE TANIA . Telefonul meu este 0745047414 iar imail janblanaru @yahoo.com

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea