NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

5 Comentarii

 1. 1

  EugenD

  1. „În oraşul nostru, 23.000 de locuitori erau racordaţi la sistemul de canalizare care ducea direct la Glina”

  FALS! Conform recensamantului din anul 2011 toata populatia orasului Buftea insuma putin peste 22.000 de locuitori (22.178). Tot in anul 2011 Raja a evaluat si a concluzionat ca mai putin de 50% din populatia orasului Buftea beneficia de canalizare, asta inseamna ca mai putin de 11.000 de bufteni erau racordati la sistemul de canalizare care ducea la Glina. Deci domnul primar ori nu stie ce vorbeste, ori minte de ingheata apele.

  2. „Dacă voiam însă să dezvoltăm un cartier rezidenţial, Apanova nu ne mai dădea avize, pentru că această canalizare era supraaglomerată.”

  FALS! Primaria Municipiului Bucuresti impreuna cu APA NOVA au demarat in 2013 (sau 2014) un proiect pe fonduri europene (cca 400 milioane de euro) pentru modernizarea si extinderea statiei de epurare de la Glina. Proiectul respectiv a fost realizat pentru a sustine Bucurestiul cat si 11 localitati invecinate printre care si Buftea. Proiectul urmeaza sa se finalizeze in acest an. Practic, daca pana acum nu puteam obtine avize de la APA NOVA pentru ca reteaua de canalizare era supraaglomerata (desi nu cred), de anul acesta le-am fi obtinut in baza proiectului pe care se desfasuara extinderea si modernizarea statiei de epurare Glina. Deci unde-i minunea?
  Sunt curios cum UE a aprobat doua finantari (Glina si Buftea) pe acelasi domeniu (canalizare) si pentru acelasi beneficiar (Buftea).

  (http://www.bucurestiivechisinoi.ro/2014/09/cel-mai-scump-proiect-din-bucuresti-va-fi-finalizat-in-2016-investitia-de-415-milioane-euro/)

  3. „A fost o minune că RAJA a avut încredere în noi, este o companie etalon pentru operatorii de apă-canal”

  Mi-a smuls o lacrima domnul primar! (pauza de reveneala)
  Intr-un interviu acordat Jurnalului de Ilfov in septembrie 2015, domnul primar Pistol declara: „…la preluarea mandatului, am fost personal şi am luat 100 de probe de apă din 100 de puncte. Pe youtube există filmul acestei operaţiuni din iulie 2012 şi drept să vă spun, rezultatele nu au fost deloc îmbucurătoare.”

  Pai cum asa? O minune ca Raja ne furnizeaza apa care a picat la examen, domnule primar? Unde mai punem si „minunea” ca buftenii platesc cea mai scumpa apa din Romania? Sau ca strazile ne inghit cu totul ca rezultat al lucrarilor de canalizare de cea mai proasta calitate? Astea nu sunt tot minuni pentru care trebuie sa le multumim celor de la RAJA?

  Poate mai interesant era sa aflam de la domnul primar Pistol de ce dupa preluarea primariei de catre domnia sa in anul 2012 firma care castigase licitatia pentru lucrarile de canalizare (Revitarom) a….”plecat”? Sau in baza caror prevederi legale a lucrat la canalizare, in Flamanzeni, firma Delta ACM? Si in final…de unde a aparut Rotary si cum?

  Raspuns
 2. 2

  M. Cristi

  Daca tot vorbim de asfaltare in Buftea, trebuie mentionat ca nu au fost asfaltate toate strazile, iar celelalte au fost asfaltate prost.

  Raspuns
 3. 3

  Bogdan Toba

  Cum nu au fost imbucurătoare rezultatele? Ieșiseră perfecte… am avut dintotdeauna apa potabilă!
  http://expresuldebuftea.ro/incredibil-buftea-are-ap-potabil/

  Raspuns
  1. 3.1

   Viorel Gheorghe

   Este adevarat ca Buftea a avut apa la robinet dar a-ti dat vre-o data data apa la analiza ? in urma cu 4 ani m-i sa comunicat sa nu mai beau apa de la robinet din Buftea cu toate ca aveam filtre ; incercati sa dati un esantion de apa la analiza si ve-ti sti adevarul

   Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea