NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

2 Comentarii

 1. 1

  EugenD

  Decizia de majorare a taxei de salubritate trebuie revocată imediat! Nu mai comentez că această decizie a fost complet nedreaptă, aruncând în sarcina cetățenilor o penalizare ce viza firmele de salubritate pentru lipsa tehnicii de colectare selectivă a deșeurilor. Banii trebuiau luați din profitul firmelor, nu din buzunarul buftenilor. Dar așa știu stimații consilieri din Buftea să lucreze, în interesul și pentru propășirea financiară a unor privați și-n dezinteresul cetățenilor care și-au pus încrederea și i-au votat. Nu-i nimic, românii au pielea tăbăcită de țepe și tot nu se învăță minte! Merităm pe deplin toate aceste mizerii dacă îmi aduc aminte de scorul de 73% obținut de actuala conducere a orașului.

  Partea bună e că această ocazie îi obligă pe distinșii consilieri locali să-și spele din păcate sau să ne arate cât de vânduți sunt intereselor personale și de partid.

  Raspuns
 2. 2

  Gwm

  De văzut mai exact legile și ordonanțele de guvern date pe 30 Iunie
  Aici găsim exact sumele ce trebuiesc plătite de către cetățeni deoarece legea spune ca poluatorul plătește
  De plata este 50 de roni pe tona de Deseu depus pe groapa in caz ca nu atingem ținta de 30% de colectare selectiva a reciclabilelor
  Aici trebuiesc cheltuiți bani sau sa delege agenților economici aceasta colectare

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea