NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

5 Comentarii

 1. 1

  Hadrian

  Nu comentez decat privitor la HOTĂRÂREA NR. 37 Din 31 Martie 2014 privind alocarea unei sume de bani din bugetul local, pentru unităţile de cult Parohia Bucoveni, Parohia Sf.Cuv. Parascheva şi Parohia Atârnaţi din Buftea.

  Cred ca ajunge cu sprijinirea bisericii de catre stat. Ca o lipitoare a stat atata timp pe spatele statului cu toate ca biserica desfasoara o multime de activitati independente ce strang destui bani la tescherea. Plus ca in ultima vreme vedem ce a ajuns… oamenii dezgetati la minte nu mai sunt de acord cu practicile murdare si imorale ale acesteia.

  Am cautat in cele de mai sus si ocuparea unui post la Centrul Cultural Buftea dar nu am gasit. Am cautat si pe site-ul primariei si tot la fel, nu am gasit date privitoare la organizarea unui concurs privind ocuparea unui post (ceva referitor la organizare de proiecte culturale). Nu de alta dar persoana e platita din banii nostri si am vrea sa stim macar atat. Tot ce stiu este ca a fost concurs si s-a prezentat un numar mic de persoane, intre doritori existau si niste cadre didactice competente ce au pierdut concursul in favoarea unei tinere protejate a cuiva. Aveti idee?

  Raspuns
 2. 2

  bob de basesti

  Am adunat sumele in lei, le-am impartit la Euro si a rezultat 104.000,00 Euro care pleaca din bugetul local pentru biserici.
  Avem un primar foarte evlavios si dupa cum ajuta bisericile din oras cred ca o sa ajunga ca Becali, sa se roage din puscarie pentru iertarea pacatelor orasenilor lui.

  Raspuns
 3. 3

  Bogdan Tobă

  Băbăete…. eu acum văd sumele alea! M-a luat ficatul…

  Raspuns
 4. 4

  G

  [quote name="bob de basesti"]Am adunat sumele in lei, le-am impartit la Euro si a rezultat 104.000,00 Euro care pleaca din bugetul local pentru biserici.
  Avem un primar foarte evlavios si dupa cum ajuta bisericile din oras cred ca o sa ajunga ca Becali, sa se roage din puscarie pentru iertarea pacatelor orasenilor lui.[/quote]

  dar cele aproape 8 milioane de euro imprumutate desi la investire in conturile primariei existau aproape 2 milioane de euro..?

  Raspuns
 5. 5

  satelit

  bob de nana va este indicat prostanol gel,pareai evlavios de paste

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea