Doua accidente in Buftea


Aseara, in fata magazinului Lidl, s-a produs un accident de circulatie, cauzat se pare de un pieton care a traversat neregulamentar.

Un autoturism Audi, condus de un tanar din Buftea, l-a acrosat, dupa care acesta  intrat in masinile din parcarea blocului 27.  E necerara acolo inco o trecere de pietoni, stiind ca e una in intersectie, la 50 de metri?

Un alt accident s-a produs sambata seara in curba de la Stirbey, unde anul trecut a decedat un tanar, o soferita pierzand controlul masinii si intrand in stalp. Au fost 5 tineri in autoturism, din fericire fara rani grave.

Daca ne aducem aminte de accidentele din Buftea din ultimii 5 ani, vom observa ca un procent de cel putin 90 % (!!!) sunt produse de tineri.

1901 Vizualizari 1 Vizualizari astazi

10 comments for “Doua accidente in Buftea

 1. Asigurare
  17 februarie 2015 at 17:12

  Pai si atunci au dreptate firmele de asigurare care le cer zeci de milioane pe RCA.

  Si cum bine spui un audi condus de un tanar, nu auzi de un logan condus de un tanar. Asta cam spune tot, tineri, masini puternice, figuri, ….si restul Dumnezeu cu mila!
  Mai grav este cand sufera si altii din cauza lor!

  • ALEXE TUDOR
   27 mai 2015 at 14:40

   Spune tot despre parintii lor !

 2. Caz
  17 februarie 2015 at 17:36

  Asigurarile ar trebui sa aiba o baza de date bine documentantata si o data cu trecerea anilor si lipsa evenimentelor, RCA’ul sa scada. Si mai lasa frustrarile cu „tineri cu masini puternice”, fiecare padure cu uscaturile ei, nu includem toti tinerii ca asa avem chef.

  • ALEXE TUDOR
   27 mai 2015 at 14:41

   In cazul padurii tinere, este uscata 90%.

 3. Vai de tine
  17 februarie 2015 at 18:53

  De ce il acuzi pe tanar daca nu el a fost de vina ? Si tu esti ziarist… De unde sti tu ca nu mergea regulamentar si un bou de varsta cu tine a gresit ???
  expresuldecacat

 4. Marius
  17 februarie 2015 at 21:04

  Ar trebui să faci și tu siteu’ responsive, e un chin să citesc de pe telefon

 5. Marius
  17 februarie 2015 at 21:08

  Și nu baga toți tinerii in același oala. Sigur sunt mai mulți oameni de vârsta ta care au făcut cine-știe-ce nasoale, asta nu inseamna că sunteți toi la fel.

 6. Radio Sant
  17 februarie 2015 at 23:29

  Eu sunt soferul acelei masini puternice cum s-a mentionat mai sus! ca sa lamuresc unele persoane, la ora aia era destul de aglomerat si degeaba am „masina puternica” cand de 40 km/h nu poti trece;)..Pietonul mi-a sarit in fata si incercand sa-l evit de 2 ori, masina mi-a alunecat pe sosea si am intrat in copac si in alte masini. Sper ca v-ati lamurit toti ca sa numai aud tot felul de aberatii de la unele persoane cum ca eram si eu beat;).O seara buna va doresc

 7. Bogdan Tobă
  18 februarie 2015 at 14:46

  [quote name=”Vai de tine”]De ce il acuzi pe tanar daca nu el a fost de vina ? Si tu esti ziarist… De unde sti tu ca nu mergea regulamentar si un bou de varsta cu tine a gresit ???
  expresuldecacat[/quote]

  Dragule, tu la ce film de uiti? Ia mai citeste o data, dar de data asta trage adanc aer in piept, poate se oxigeneaza și ăla micu. Astfel s-ar putea să observi că am zis total altceva.

 8. Trifu22
  19 februarie 2015 at 2:31

  Ba auzi si de tico condhs de tineri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *