NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

7 Comentarii

 1. 1

  Adrian

  Nu stiu de vorbesti asa frumos cu si despre ei. Nu ii intereseaza de locuitorii din Buftea, de vecini si cred ca nici de autoritatile locale (avand in vedere ca nu respecta conditiile legale de lansare a artificiilor – distanta si intensitatea, asa cum am mai spus). Sunt o manelăreală pusa pe facut bani, fara investitii majore. Au umplut curtea de corturi de nunti, fiecare cu muzica lui si cu artificiile aferente.

  Raspuns
  1. 1.1

   Bogdan Toba

   aveti vecin consilier local… dânsul ce zice despre asta?

   Raspuns
  2. 1.2

   Dan Radu

   Corect! Am o mare problemă cu nesimțiții ăștia! Chiar nu se poate să le facem plângeri pentru bubuielile de la nunțile lor de 2 lei, bubuieli care depășesc ora 22:00, ora legală? Eu locuiesc pe strada Pădurii, adică la o distanță considerabilă de ei, dar mă deranjează îngrozitor muzica aia extrem de tare. Și nu stau cu geamurile deschise! Nu pot să-mi imaginez ce fac bieții oameni care stau mult mai aproape de Știrbey. Chiar așa am ajuns? Să deranjeze pe toată lumea cu evenimentele lor private? Păi dacă sunt private, să rămână private și pentru urechile noastre! Poliția ce face? Nani?

   Raspuns
 2. 2

  Mihaela Stoica

  Legea monumentelor 422\18 iun \2001 contine articole care obliga autoritatile locale sa verifice in ce state se afla monumentele de pe teritoriul lor.Sa colaboreze cu ONG-urile in organizarea unor evenimente ce promoveaza istoria si cultura locala.Pe Domeniul Stirbey sunt Capela monument de interes national si Palatul monument de interes local.De aici intelegem ca pe domeniu ar fi trebuit sa se desfasoarte evenimente culturale pecum ,,Noaptea Muzeelor” chiar daca obiectivele -monument se afla pe propietate privata.Poate la anul vom incerca sa facem atat autoritatile si ,,privatii sa respecte legea. Pina atunci poate vor fi bufteni interesati de evenimentele culturale bogate de la Mogosoaia

  Raspuns
 3. 3

  nume

  „domeniu privat” / PUNCT. Mergeti la Mogosoia daca va arde de muzee.

  Raspuns
  1. 3.1

   Bogdan Toba

   Suntem obișnuiți să gândim ca pe tarlaua noastră, dar domeniul ăsta nu e chiar un teren obișnuit pe care buftenul il poate vinde cum vrea și cui vrea. Conform legii nr. 422/2001 privind protejarea monumentelor istorice, autoritatile locale au un cuvant de spus chiar daca e domeniu privat. Nu mă aștept să ințeleagă oricine asta.

   Raspuns
 4. 4

  nume

  Nu, nu intelege nimeni asta, acolo e o proprietate privata. Plebea sta la poarta, asa cum o facea si inainte de ’89, cand sarea gardul.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea