NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

14 Comentarii

 1. 1

  richard gioarsa

  Marti la ora 16 sedinta ordinara CL Buftea. Nu-mi permit eu sa fac vreo invitatie, ar fi bine insa ca cei ce sunt interesati de bunul mers, de deciziile si prioritatile orasului, de transparenta si promtitudine sa participe. Am elimina polemici fara rost, telefonul fara fir ar fi perimat si informatia sigura, precisa. Multumesc.

  Raspuns
 2. 2

  antonescu

  Domnule consilier daca sunteti bun, ne puteti spune ordinea de zi .

  Raspuns
 3. 3

  Bogdan Tob

  Multumim d-le Richard… Nu cred că e treaba dânsului să facă asta, poate se trezește și primăria și publică pe site. Incă am incredere că se vrea!

  Raspuns
 4. 4

  richard gioarsa

  Nu cunosc nici eu ordinea de zi. Astazi dupa amiaza, sau maine dimineata, voi merge sa ridic mapa si vom vedea.

  Raspuns
 5. 5

  Anonim1

  In seara asta avem „coca-cola” la robinetul de la chiuveta.
  Oare o sa avem pe factura pret de apa potabila sau pret de noroi?

  Raspuns
 6. 6

  nume

  [quote name="Anonim1"] de apa potabila sau pret de noroi?[/quote]
  HMMM, e simplu, noroi la pret de apa potabila. Culmea, de x 3 pretul.

  Raspuns
 7. 7

  pacalici

  Apa e mai rea decit cind e tasm-ul. Bineinteles, e vina lui Pistol, Don Nelu n-a mincat usturoi. La priceperea lui, Don Nelu cred ca a facut si cu RAJA un contract total pagubos buftenilor si surprinzator de avantajos constantenilor. Parca vad ca trebuie sa le dam un camion de bani, penalizari pentru ca le stricam imaginea si nu bem namolul livrat.

  Raspuns
 8. 8

  Bogdan Tob

  O să vă imbolnăviți de paranoia și e păcat… e boală mai grea decât cancerul și mai rușionasă decât sifilisul.

  Niciunul dintre cei 3 de mai sus, care s-au exprimat despre apa mizerabilă, n-a sugerat in vreun fel că Pistol are vină. Cred că ei 3 nu s-au băgat in discuții politice vreodată.

  Și-au exprimat nemulțumirile pe care doar Pistol le poate rezolva.

  Raspuns
 9. 9

  Ivan

  Nu vad de ce ar trata subiectul Stirbey, dat fiind ca domeniul a fost vandut unor intreprinzatori. Cu toate astea, cred ca cei ce au cumparat sunt obligati de lege sa conserve si sa preserve parcul si tot ce tine de intinsul lui.
  Parerea mea este ca e o mare porcarie organizarea festivalului de pe domeniu. Mult zgomot pentru umplutura. Daca ar fi abordat macar un alt gen muzical, gen clasic… mai mergea. S-ar fi integrat in peisaj. Asa, aducerea unor trupe obscure din underground e un mare fass.

  Raspuns
 10. 10

  Bogdan Tob

  Și dacă a fost vândut nu mai e istoric? Deocamdată incă mustește de istorie, dacă știu să-l păstreze.

  In privința festivalului, din păcate nu ai fost anul trecut și din fericire nu te pricepi la muzică. 🙂

  E un festival mic, decent, cu oameni spălați, și o organizare foarte bună. Nu s-a distrus absolut nimic, pana și iarba a fot protejată. A fost un succes neașteptat, dovadă că se ține in continuare…

  The Stone Roses, cum ii zici tu, trupa obscură din underground, este o legendă a muzicii elglezești, o trupă care a scos doar două albume și a activat doar vreo 4 ani, in anii 90, dar a scris istorie. S-au reunit anul acesta, după 19 ani, iar Buftea e unul din puținele locuri unde vor cânta.

  Acum 2-3 săptamâni au avut 3 concerte in 3 zile consecutive, in Manchester, cu 75 000 x 3 oameni prezenți, cu biletul de 60 de lire. Deasemenea, The Vaccines și Glasvegas sunt noile senzații din Marea Britanie.

  [url]http://www.youtube.com/watch?v=C8BtoARMyMQ&feature=related[/url]

  [url]http://www.guardian.co.uk/music/2012/jun/29/stone-roses-heaton-park-review[/url]

  Raspuns
 11. 11

  Ivan

  Esti dragut… Nu ma pricep la muzica. Oare de ce am muncit la MCM Romania si Mtv Romania, ca sa nu mai amintesc de radio… E ok ca nu s-a distrus nimic. Sunt sigur ca publicul a fost unul de doamne ajuta: cu promovarea facuta a venit public din toata tara. The Stone Roses or fi o legenda in ochii tai… eu am alte valori.

  Eu cred ca genul asta de muzica nu-si avea locul acolo.

  P.S. O sa intreb pe un tip din Buftea (vad ca il ai in blogroll) ce a urmat Conservatorul si care ca si mine a lucrat in media. Vreau sa mai cer o parere 🙂

  Raspuns
 12. 12

  Bogdan Tob

  Nici măcar un tip, care e fan George Michael și Sophie Ellis Bextor, nu poate spune că o trupă e „obscură” când are public de 75 000 de oameni care dau 60 de lire pe un bilet să-i vadă.

  Raspuns
 13. 13

  Ivan

  Ai dat cu oistea-n gard. Vad ca ti-ai dat seama repede cine e tipul. Apropo, blogul ala a fost administrat tot timpul de un pusti adolescent. El nu are timp sa se ocupe fiind plecat mai tot timpul pe afara cu munca. O fi plictisit de cat calculator a vazut in ultimii ani.

  Cat despre George Michael iti spun sigur ca umple stadioanele. Cred ca stii si tu asta. Cei din domeniu gandesc altfel. Nu am chef de polemici… Numai ca mi se pare aiurea cand un cunoscator (in cazul de fata eu…) isi da o parere avizata si altul i-o reteaza brusc.

  Vad ca faci ca amicul tau Duta, care cand auzea de cineva mai rasarit facea urat. Sa nu care cumva domne sa existe unul sau altul mai destept in orasul asta.

  Raspuns
 14. 14

  Bogdan Tob

  Incercam să fiu simpatic, mai ales că era un subiect care imi place. Dar cineva e mai sensibil decât bunica mea la aerul condiționat.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea