NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

3 Comentarii

 1. 1

  Daniel

  Mai termina cu manipularile. Iar zici de Stirbei in necunostinta de cauza? Aia a fost dpar o propunere nici macar in faza de proiect. Ce te face sa crezi ca daca sunt cateva cadre didactice in consiliu, trebuia neaparat sa se schimbe ceva? Elevii nu au prezenta, asa parinti, asa copiii. Copii = imaginea in oglinda a parintilor. In clipa asta chiar nu se mai justifica existenta a 2 licee in Buftra. Barbu Stirbei nu poate fi desfiintat pentru ca are caracter de donatie si e cladire de importanta istorica. Liceul celalalt poate trece pe cursuri de reconversie profesionala, dezvoltare profesionala. Sau de ce nu, de reeducare a adultilor semianalfabeti din oras ca Buftea genul asta de populatie il are! Cred ca am atrage atentia si chiar ar fi un lucru bun. De asemenea daca citeste vreun consilier, recomand introducerea scolii de duminica pt clasele 1-8… Ar fi un factor de educatie maxima!!! Dar sa se asemene cu modelul american ca de acolo a pornit inventia.

  Raspuns
 2. 2

  calache

  La liceul de la gara au fost 51 de elevi inscrisi pentru bac.Daca tin cont de cati au picat bacul anii trecuti,din astia 51 de elevi sunt sigur ca cel putin 60% dintre ei sunt cei din anii trecuti care au dat bacul din nou.Oare cati elevi mai are liceul asta pe bune,real,nu ce comunica ei statistic?Eu l-as desfinta si i-as muta pe cei de la gara in Energetic ca e si proaspat renovat.

  Raspuns
 3. 3

  Buftean

  La liceu sper ca problema sa stea in felul urmator: majoritatea copiilor din Buftea sunt la licee in capitala iar maijoritatea elevilor de la liceele buftene este formata din copii din alte localitati rurale si care probabil acasa au activitati gosodaresti.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea