NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

3 Comentarii

 1. 1

  George

  Aceste procese verbale de sedinta trebuiau sa fie publice dar… Din 2013 consilierii au documentele aferente unei hotarari (expuneri de motive, anexe, acte diverse) sunt primite de acestia electronic (pdf). Se intelege cat de usor i-ar fi celui care posteaza pe pagina primariei sa le urce si pe site dar… acest lucru in Buftea nu s-a facut? De ce? Lesne de inteles…
  Nici Stoica nu e publica insa, cine vroia sa le copieze sau sa le consulte o putea face, era la liber.
  Pe site-ul primariei nu puteti vizualiza integral contractul cu RAJA. De ce? :0 prietenii stiu de ce… Primaria dispune de aparatura si personal specifice operatiunilor necesare informarii, platite din bani publici. Dar…
  Faptele asimilate infractiunilor de coruptie se prescriu greu. Sa speram ca intr-o zi adevarul va iesi la iveala si, daca vreun functionar public a gresit, sa plateasca.

  Raspuns
 2. 2

  Bizu

  Din ce am vazut Bogdan publica pe acest blog destul de des hotarari sau rezumate ale sedntelor consiliului local … Sa intelg ca le obtii prin tehnici sofisticate de spionaj pentru ca aceste documente sunt „secrete” ?

  Raspuns
 3. 3

  Bizu

  Bogdan articolul tau ataca consilierii locali , pe toti i-ai bagat in aceiasi oala . Ok au votat si voteza poriectele Primarului , asa se dezvolta orasul . Sau erea mai bine sa se opuna si orasul sa ramana in urma cu 100 de ani …..
  trebuie sa fii ipocrit sau rau intentionat sa nu recunosti ce a construit Geroge in acest prim mandat . Ok mai sunt lucruri de facut si se vor face . Dar asa cum au votat consilierii locali actuali , au ajutat la dezvoltarea orsului.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

2015 - Expresul de Buftea