Cum platim peste 100 000 de euro pe un amarat de patinoar

E al 4-lea an consecutiv cand Primaria Buftea inchiriaza acest patinoar. Acelasi patinoar, dar in fiecare an de la firme diferite… Cum arata si din ce e compus de fapt, vedeti si singuri. Daca e folosit si cat, va spun eu, caci stau toata ziua cu nasul in el.

A fost deschis cu 2-3 zile inainte de Craciun si pana la Anul Nou au fost ceva copii pe el. De atunci insa, aproape nimeni, 10 copii pe seara poate. In aceste conditii, an de an, Primaria prelungeste inchirierea lui, inexplicabil, din ianuarie pana in februarie. De cateva zile, de cand a dat caldura, nu mai e nimeni pe el si asa va fi pana la expirarea contractului.

Intrarea e gratuita pentru copii, iar cei care nu au patine le pot inchiria pentru un tarif de 10 lei. Incasarile nu acopera nici macar salariile celor ce se ocupa de el, curentul nici atat. In schimb, s-au cheltuit din bugetul local peste 100 000 de euro!

Jurnalistul Vicentiu Nae ne explica mai amanuntit cum Pistol sifoneaza bani de la bugetul local. Da, sifoneaza… Cum altfel poti caracteriza o afacere ca asta, cand in loc sa cumperi cu maxim 10 000 de euro un staul de oi si o amarata de instalatie de facut gheata, cheltui din banii nostri peste 100 000 de euro. Si domnia Pistol si afacerea „Patinoarul” vor continua inca cel putin 4 ani…

Vezi articolul aici…

]]>

0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *