NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

5 Comentarii

 1. 1

  nume

  Primul facea itp-uri la masini, de restu’ nu a auzit nimeni nimic. Crevedia e praf, praf si pulbere, gunoi, mizerie, in centru unde sunt magazinele nu au fost in stare sa arunce o galeata de zgura. Rusine !

  Raspuns
 2. 2

  G

  puteai macar sa ma intrebi… daca am vreun grad de implicare si in ce mod. simti nevoia sa ma denigrezi mereu. procurori aia de care vorbesti sunt platiti sa cerceteze fapte penale, infractiuni. libertatea de exprimare nu este si va fi niciodata o infractiune caci altfel ai fi inchis demult.

  Raspuns
 3. 3

  Dragos Florea/Alde Crevedia

  Buna seara.Dati ne dreptul sa ne exprimam punctul nostru de vedere,din partea echipei Alde Crevedia,cu privire la articolul de mai sus.
  Am dori acest drept la replica sa fie consemnat printr un articol separat.
  Va multumim anticipat !

  Raspuns
  1. 3.1

   Bogdan Toba

   Va rog. Primim.

   Raspuns
 4. 4

  Dragos Florea

  Drept la replica privitor la aritcolul :
  Crevedia fierbe in campanie electorală
  Pubicat pe: 20 mai 2016
  Stimate domnule Bogdan Toba,
  In primul rand dorim sa va multumim pentru raspunsul prompt privind dreptul la replica in ceea ce priveste afirmatiile facute cu privire la ALDE Crevedia.
  Dorim sa precizam de la inceput ca mizeriile aparute in fituicile respective si care contin articole pe care nimeni nu le poate considera pamflet ne ataca si pe noi – candidatii din echipa ALDE. Plangerea facuta de catre PSD Crevedia nu are nicio baza reala intrucat nimeni din echipa ALDE nu a fost implicat dar este mult mai usor sa acuzi decat sa dovedesti. Noi dorim sa aducem altceva – si in abordarea campaniei si in viitorul comunei prin lucrul facut cu respect fata de cetateni. Tocmai din respect am dorit sa invitam pe toti candidatii la o dezbatere publica pentru ca fapte ca cele prezentate de dvs sa nu mai apara si cetatenii sa fie informati corect din sursa directa. Initial am fost refuzati de celelalte echipe dar noi nu renuntam sa credem ca cetatenii din Crevedia pot vedea si o dezbatere publica la Caminul Cultural sub semnul civilzatiei si respectului. Suntem deschisi oricand sa discutam conditiile de desfasurare a acestei dezbateri si va invitam si pe dvs sa participati pentru a relata de la fata locului.
  Cu respect,
  Echipa Alde.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea