NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

2 Comentarii

 1. 1

  EugenD

  In acest moment doar primele 3 – 4 locuri sunt eligibile aici. Conteaza mult cat circ vor mai face cei de la nivel central, Dragnea – Zgonea – Stefanescu. Daca vor tine in continuare prima pagina a stirilor atunci cota de popularitate a partidul va scadea proportional.

  PSD-ul sufera mult pe fondul unor greseli grave de conducere si viziune si nici in ceasul al 12-lea nu se fac bine.
  De Iliescu nu s-au putut lepada nici acum, Nastase (condamnat de doua ori) a tras sfori pana anul trecut, Ponta a fost primul premier in functie pus sub acuzare, Dragnea este primul presedinte de partid condamnat definitiv, Vanghelie este primarul PSD cu cel mai mare prejudiciu produs statului roman, 90 de milioane de euro. Ce incredere mai poate avea un astfel de partid? Intr-un stat civilizat acest partid ar fi fost izolat de orice alianta si era aruncat la „tomberonul” istoriei cu prima ocazie.

  Revenind in planul local, la Buftea, lucrurile sunt mai bune. Domnul Marinescu conteaza foarte mult, o imagine buna, o cariera impresionanta. Poate 50% din voturi i se vor datora.
  Sergiu e ok, ca orice tanar, cu bune si cu rele. Pentru cat s-a zbatut pentru acest partid isi merita locul pe liste. Merita urmarit in consiliu pentru ca de la el se vor emite pretentii, fiind tanar, cu alta mentalitate. Domnul Costache, de asemenea, un activist statornic, om serios.

  Si la Buftea problema PSD apare tot la numarul 1. Candidatul lor este un tip mult prea versat pentru gustul meu. Pandeste ocazii, creaza false imagini. Vinde aer la punga in relatia cu alegatorii si-si urmareste doar interesul. Este mult prea agresiv, din toate punctele de vedere. Un tip de-a dreptul conflictual. Incearca jocuri diverse si cel mai probabil vizeaza postul de viceprimar, ca de acolo sa faca saltul final in 2020 pentru functia de primar. Sau poate mai devreme daca DNA-ul o impune!

  Pistol stie ca in liderul PSD nu se poate increde. Altfel l-ar fi pus viceprimar al aliantei USL Buftea pe cand amandoi girau local aceasta alianta. Stie ca va fi „muscat cu venin” daca situatia de moment va permite acest lucru. Stie ca situatia actuala poate fi descrisa ca Inelul Nibelungilor. (Tetralogia lui Richard Wagner urmărește aventurile zeilor, uriașilor, gnomilor și oamenilor, care luptă cu lăcomia și trădarea pentru a ajunge la un final izbăvitor. În prima operă (Aurul Rinului – Das Rheingold), nibelungul pitic Alberich renunță la iubire pentru a câștiga aurul Rinului, din care își face un inel care îi conferă puteri magice. Sursa Wikipedia)

  Ramane de vazut care va fi distributia in consiliul local. Oricum merita sa uram succes PSD si domnului Richard Gioarsa. Sper (si-mi doresc din suflet) sa ma insel in privinta felului in care se vor desfasura lucrurile. Ramane de vazut…

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea