NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

3 Comentarii

 1. 1

  Dan

  Eu am aflat de aceasta problema intrand pe site-ul tau. Mi se pare o proasta comunicare din partea primariei. Problema trebuia regandita: eu as propune sa mai dea un tomberon din plastic acolo unde exista un numar mai mare de persoane aflate intr-o familie la o singura adresa. Eu stau la curte si inevitabil cad crengi uscate la furtuni, raman uscaturi in gradina etc. Si de cand e Rosalu asta in Buftea, asa a fost mereu la curti: langa tomberon oamenii puneau rezuduri biodegradabile ce erau incarcate intr-o remorca ce venea in urma masinii ce incarca gunoiul. Cred ca e o problema serioasa la care cei din primarie nu s-au gandit.

  Nu stiu, sa mai dea un tomberon in care sa puna oamenii resturile vegetale. Hai sa fim seriosi, daca ai o gramada de corzi de la vie sau mai stiu eu ce tulpini de rosii scoase din gradiba toamna, ce faci? Ii chemi sa cantareasca si sa platesti in plus? E pierdere de timp si o mare tiganie. Dupa ce ca nu reusesc sa curete orasul de praf ca nu e nici o deosebire intre Darza si Buftea, ma mir ca nu le e rusine.
  Faptul ca vidanjele cu rahat se golesc in lacul Buftea nu deranjeaza primaria? Stai sa vezi ce stres o sa mai fie si cu selectarea gunoiului.

  Raspuns
 2. 2

  nume

  Alo, alo, Darza are asfalt pe toate strazile, praful e la Buftea deocamdata. Firma care colecteaza la Darza ridica tot gunoiul.

  Raspuns
 3. 3

  Constantin

  Salut,

  Ar trebui sa mergi la sediul SSB Buftea sa vezi ca exista gunoi depozitat pe spațiul verde de lângă lac cât și pe spațiul verde de lângă Palatul Știrbey. In curând acolo se va deschide o noua groapa de gunoi. Prin urmare puteți arunca gunoiul acolo. Reprezentanții SSB trec in fiecare dimineața pe lângă gunoi și nimic… am făcut reclamație și la Primărie însă fără succes. Au distrus spațiul verde…. bătaie de joc.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea