NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

2 Comentarii

 1. 1

  Dan

  Eu am aflat de aceasta problema intrand pe site-ul tau. Mi se pare o proasta comunicare din partea primariei. Problema trebuia regandita: eu as propune sa mai dea un tomberon din plastic acolo unde exista un numar mai mare de persoane aflate intr-o familie la o singura adresa. Eu stau la curte si inevitabil cad crengi uscate la furtuni, raman uscaturi in gradina etc. Si de cand e Rosalu asta in Buftea, asa a fost mereu la curti: langa tomberon oamenii puneau rezuduri biodegradabile ce erau incarcate intr-o remorca ce venea in urma masinii ce incarca gunoiul. Cred ca e o problema serioasa la care cei din primarie nu s-au gandit.

  Nu stiu, sa mai dea un tomberon in care sa puna oamenii resturile vegetale. Hai sa fim seriosi, daca ai o gramada de corzi de la vie sau mai stiu eu ce tulpini de rosii scoase din gradiba toamna, ce faci? Ii chemi sa cantareasca si sa platesti in plus? E pierdere de timp si o mare tiganie. Dupa ce ca nu reusesc sa curete orasul de praf ca nu e nici o deosebire intre Darza si Buftea, ma mir ca nu le e rusine.
  Faptul ca vidanjele cu rahat se golesc in lacul Buftea nu deranjeaza primaria? Stai sa vezi ce stres o sa mai fie si cu selectarea gunoiului.

  Raspuns
 2. 2

  nume

  Alo, alo, Darza are asfalt pe toate strazile, praful e la Buftea deocamdata. Firma care colecteaza la Darza ridica tot gunoiul.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea