NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

5 Comentarii

 1. 1

  Levy stanciu

  Pai cum sa investeasca ei bani in folosul orasului…? Ei in conturi ce m-ai baga..!! Am ajuns sa ne fie rusine cu orasul nostru…!! Pentru ca : suntem un orasi „verde si curat ” Doar cu numele fratilor …!! M-ai avem si adapost canin .!! Dar strazile sunt pline de caini si parcurile …! Daca ei nu se ocupa de ce este m-ai important pentru orasi…!! Cum sa se ocupe zdrentele astea infecte de STADION si de JUCATORI de MANDRIA ORASULUI Nostru .!! Pentru ca : costa bani si dupa aceia Cum m-ai face dansi o casa pe la munte o casa pe la mare si cine stie cate altele pe bani statului si pe bani care trebuiau investiti in ORASUL nostru „VERDE si CURAT” .Sincer imi pare rau pentru echipa noastra de fotbal pentru ca : Este mandria orasului nostru ..!!

  Raspuns
 2. 2

  Bogdan Toba

  Două sate din săraca Bucovină s-au luptat aprig pentru promovarea in liga 2!! Priviți entuziasmul din tribune si numarul mare de spectatori. Credeti ca ei au băgat sute de mii de euro? Nu… doar au avut un proiect serios. http://liga2.prosport.ro/liga-3/stiri/video-victorie-eroica-si-promovare-istorica-pentru-bucovina-pojorata-14368100

  Raspuns
 3. 3

  Marian

  Buftea. .,acest benga sponsorul trebuia sa duca echipa în play off și după aia sa aibă o discuție cu primarul ,își făcea datoria pana la capăt și dacă promova și nu era susținut de primărie atunci renunța, eu cred ca și bengosul ăsta nu e cruce de închinat!

  Raspuns
 4. 4

  Marian

  Am inteles ca a fost sponsor la o echipa din Buzău și a cam plecat și de acolo cu coada intre picioare! Hai sa nu îi mai umflam pe astia care vin pe la Buftea și sa îi desfintam pe ai noștri. ..trebuia sa poarte o discuție cu pistol înainte sa se apuce de treaba nu sa vina în ultima clipa și sa retragă echipa! Rusine

  Raspuns
 5. 5

  iris

  Pt cei care își dau cu părerea dar nu știu despre ce e vorba; Acest Patrick si-a luat angajamentul ca duce echipa în liga 3 fără ajutorul primăriei și abia în liga 3 primăria sa se implice! El vroia sa susțină 30% și primăria 70% în liga 3 dar el sa conducă pe banii primăriei! Sincer nu putea sa accepte pistol și oricare ar fi fost sa lași sa conducă unul care vine cu 30%! Dacă te numești investitor și ai intenții bune nu desfintezi echipa cu o zi înainte de play off!

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea