Campionat european in Buftea

Nu cred ca stiati prea multi ca Stadionul Buftea, alaturi de cel din Mogosoaia, gazduieste meciurile grupei a 3-a din preliminariile Campionatului European pentru junioare „under 19”.

Din aceasta grupa fac parte, alaturi de Romania, Ungaria, Germania (campioana europeana in 2006 si 2007) si Rusia (campioana europeana in 2005).

Sunt 6 grupe preliminarii, castigatoarele plus tara organizatoare, Franta, se vor califica direct. A 8-a calificata va fi cea mai buna echipa clasata in grupe pe locul 2.

In prima zi a turneului, ieri la Buftea, sub atenta supraveghere a oficialilor FRF si a primarului buftean, Romania a invins Ungaria cu scorul de 3-2.

Si acum fotbalistic vorbind… „a fost un meci greu, chiar dificil”. Pe un teren bun, dar imbibat cu apa, fetele noastre au luptat eroic, reusind golul victoriei in minutul 88, prin capitanul echipei, nr.7, un adevarat Lacatus femin. Georgiana Burtoiu a prins un sut de senzatie din afara careului, mingea lovind transversala inainte de a cadea in poarta. Efortul facut la gol, a adus, din pacate, la accidentarea jucatoarei. Speram ca va fi recuperata pana la urmatorul meci. Partida a fost extrem de disputata, cu dese rasturnari de scor, surprinzand in mod placut daruirea fetelor si placerea cu care jucau.

Iata programul urmatoarelor meciuri:

26.apr

Romania – Germania Mogosoaia ora 12.00

Rusia – Ungaria Buftea ora 15.00

 

29.apr

Ungaria – Germania Mogosoaia ora 13.00

Romania – Rusia Buftea ora 13.00

O sa-mi fie greu sa urmaresc si celelalte meciuri, ca plec la tara, la mamaie, de Paste. Pe net nu gasti cronica meciurilor, Expresul de Buftea fiind singurul site care a facut asta, asa ca mergeti la meci, mai ales ca va fi vreme prielnica pentru fotbal. Mai o samanta, mai o strangere de mana de la primar, iese frumos. Asteptam cronica meciurilor de la voi la contact@expresuldebuftea.ro

Poze si filmulet in forum…

773 Vizualizari 1 Vizualizari astazi

2 comments for “Campionat european in Buftea

  1. Administrator
    30 noiembrie -0001 at 0:00

    proba comentati!

  2. Administrator
    30 noiembrie -0001 at 0:00

    proba comentati!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *