Bulevardul Muncii iși schimbă numele! Vezi cum se va numi…

Prin numele a două străzi din oraș, Buftea e Caracal 2


Dacă ar știi totă Romania numele a două străzi din Buftea, am depăși in popularitate celebrul Caracal! Norocul nostru că incă nimeni n-a băgat de seamă faptul că in Buftea, locuitorii unor străzi incă sunt luați la mișto. După modelul Caracal… pușcăria pe strada Libertății și cimitirul pe strada Invierii.

Inainte de 89, cineva a avut sinistra idee de a denumi pompos, Bulevardul Muncii, o uliță amărâtă din Buftea, locuită in proporție de 90% de țigani, mulți cu antecedente penale și de profesie „someri” sau „asistați”. Probabil a vrut să-și bată joc de ei, că e greu de crezut că prin asemenea decizie vrei să-i integrezi. Anii au trecut, primarii s-au schimbat, dictatorii la fel, insă numele in bătaie de joc, a rămas.

Un al caz, diferit un pic, este strada 23 August, care după 90 și-a schimbat denumirea in Mareșal Antonescu, poate tot in bătaie de joc, pentru că o mare parte a străzii este cunoscută sub denumirea de „Țigănie”. E lesne de inchipuit de ce. După câțiva ani, unul mai deștept un pic, cu viziuni de stânga și cu mai mult de 4 clase, și-a dat seama că o strada nu poate purta numele unui criminal de război, cum este considerat Antonescu. Și au sucit-o iar spre 23 August, că atunci era mai bine…  Și așa, in 2013, Buftea e singurul oraș din țară care mai are o stradă cu numele unui simbol comunist.

Noi am semnalat de mult acest fapt destul de trist, iar in toamnă, domnul Rogoveanu a ridicat problema in consiliul local, dar colegii dansului nu au fost de acord cu schimbare numelui. Tootă lumea invocă stupidul motiv că ar trebui să-și schimbe lumea buletinul! „Domne, și eu ce fac, să mă chinui să-mi schimb buletinul?” Vai, ce chin! Cât de greu e să mergi de două oril, 10 minute, pana la primarie? Dar nu ii va obiga nimeni să și-l schimbe imediat, nu știu de ce se lamentează! Nu s-au mai schimbat nume de străzi in Romania? S-au schimbat nume de bulevarde imense in capitală și nimeni n-a mai dat pe brânci de atâta treabă!

 

Primarul Pistol modernizează și redenumește Bulevardul Muncii

Iată insă că se poate… Când se vrea și sunt interese, se poate! La inițiativa primarului Pistol, Consiliul Local Buftea a aprobat modernizarea Bulevardului Muncii, care va beneficia de iluminat public, canalizare, apă, gaze, asfalt și trotuare pietonale! Vezi mai jos hotărârea de consiliu!

Mai mult, pentru a apăra onoarea cetățenilor ce locuiesc aici și pentru a le reda demnitatea, domnul Pistol a propos ca numele străzii să fie schimbat imediat, din Bulevardul Muncii, in Bulevardul Victoriei! Deși inițial s-a dorit renunțarea la denumirea de bulevard și inlocuirea cu cea de stradă, locuitorii s-au opus, susținând că nu pot da inapoi pe scara evoluției, mai ales că acum vor avea și trotuare, spații verzi și iluminat public. Ai veceu in curte și eși „bos”? Păi nu poți fi degradat la apelativul de „nea” după ce ți-ai făcut baie cu giacuți!

Ne intrebăm și noi așa, ca vechi clevetitori pe la colțuri, nu cumva este o răsplată pentru faptul că in secția de votare de aici PIstol a avut un incredibil procent de 90% din voturi? Nu e anormal să facă Las Vegas pe o uliță, dar să o numești Bulevardul Victoriei, cam bate la ochi? Victoria cui? Cumva a celui care a beneficiat de ceaușisto-iliescianul procent de 90%?

Cineva seamănă tot mai mult cu un dictator celebru…

 

 

973 Vizualizari 2 Vizualizari astazi

15 comments for “Bulevardul Muncii iși schimbă numele! Vezi cum se va numi…

 1. eee
  1 aprilie 2013 at 19:52

  ffgfg

 2. alinaflorentina
  1 aprilie 2013 at 20:03

  tare rau asta cu numele… Avem si str Milano :))))) ce sa mai … dar cei de la blocuri de la oxigen pe ce str vor fii ? aici avem 3 strazi :))) unii pe str Sticlariei ,eu pe B-dul Muncii… si altii Str Fabricii……dar toti unii langa altii stam :)))

 3. tab
  1 aprilie 2013 at 20:42

  Unde scrie ca se re de nu me st e :-)?? 8) daca face de ce face de:-); daca nu :-),de ce nu face 😮

 4. Mike
  2 aprilie 2013 at 6:07

  Hahaha! 😀 Tare de tot! Propun mutarea primariei pe b-dul Victoriei pentru ca cireasa sa fie la locul ei, fix in varful tortului.
  Ba, astia-s nebuni! B-dul Victoriei in cea mai mare, mai obscura si mai infractionala zona de tigani. Desigur, nu toti sunt la fel dar nu ma poate convinge nimeni ca mai putin de 90-95% se ocupa cu „victorii” la lasarea intunericului in lupta cu avutul obstesc.

  Cat despre modernizarea zonei nu am comentarii. Ma gandesc la oamenii aia din Atarnati care i-ai prezentat cu lopata in mana incercand sa-si croiasca poteca pana undeva unde nu au nevoie de cizme. De asemenea oamenii din Flamanzeni pot visa in continuare, inotand prin noroi, la mult promisa modernizare pentru care l-au votat pe Pistol. Iar oamenii din Studio sa fie fericiti ca au spitalul la doi pasi. Astfel daca vreunul isi rupe picioarele pe trotorul de pe str. Strudioului poate fi dus pe brate la tratament de specialitate.

 5. tab
  2 aprilie 2013 at 20:47

  Mikkyduta , negru mai esti; da 😆 r si de supa rare !! Drac gol

 6. nico
  4 aprilie 2013 at 8:07

  AUZI MAI, ZIARISTU LU PESTE. DACA SE VA NUMI BD.VICTORIEI CARE ESTE MOTIVUL DE TE DERANJEAZA???? ITI URMARESC ARTICOLELE SI POSTARILE SI OBSERV CA ESTI UN MARE CARCOTAS. TE-AI INTREBAT VREODATA – SINCER – DECE A CASTIGAT PISTOL ALEGERILE???? UITE CA EU DESI NU L-AM VOTAT M-AM INTREBAT SI AM AFLAT. A AJUTAT SI -I AJUTA IN CONTINUARE PE CEI CARE SE AFLA IN NEVOIE. MI-AS DORI CA CEI „CU BANI” – SI SUNT DESTUI – DIN BUFTEA SA FACA ASEMENEA LUI DAR DEH, AIA NU AU BANI SUFICIENTI. INITIAL AM CREZUT CA AJUTA NAPASTUITII PANA-SI ATINGE SCOPUL SI IESE PRIMAR DAR UITE CA NU A FOST ASA. DECI BRAVO LUI, IAR PT.VIITOARELE ALEGERI A MAI CASTIGAT UN VOT DELA MINE . VOT CURAT, FARA A FI CUMPARAT CUM CARCOTESTI TU IN LEGATURA CU CEI DE PE BD.MUNCII.

 7. top gun
  4 aprilie 2013 at 8:35

  nico,jura-te pe biblie in biserica,daca spui adevarul,glumetule ras…platit!

 8. top gun
  4 aprilie 2013 at 8:50

  Pana si in Bucuresti, apropo, – primare sa traiesti!-nu exista bdul Victoriei,asa ca vedeti sa nu se supere Calea Victoriei pe voi,astia cu idei asa de novatoare,precum si, degetele bagate-n ochi,chipurile sa vedem mai bine,cand de fapt nu se intampla nimic,sau cateva banalitati pe ici pe colo,in frunte cu pomenile de rigoare,da si astea mai pe sponci ca de,joiana are si ea limite,sau poate sa-ntarce,mai stii,doamne fereste si piere electoratu!

 9. JR sr
  4 aprilie 2013 at 12:31

  [quote name=”nico”]AUZI MAI, ZIARISTU LU PESTE. DACA SE VA NUMI BD.VICTORIEI CARE ESTE MOTIVUL DE TE DERANJEAZA???? ITI URMARESC ARTICOLELE SI POSTARILE SI OBSERV CA ESTI UN MARE CARCOTAS. TE-AI INTREBAT VREODATA – SINCER – DECE A CASTIGAT PISTOL ALEGERILE???? UITE CA EU DESI NU L-AM VOTAT M-AM INTREBAT SI AM AFLAT. A AJUTAT SI -I AJUTA IN CONTINUARE PE CEI CARE SE AFLA IN NEVOIE. MI-AS DORI CA CEI „CU BANI” – SI SUNT DESTUI – DIN BUFTEA SA FACA ASEMENEA LUI DAR DEH, AIA NU AU BANI SUFICIENTI. INITIAL AM CREZUT CA AJUTA NAPASTUITII PANA-SI ATINGE SCOPUL SI IESE PRIMAR DAR UITE CA NU A FOST ASA. DECI BRAVO LUI, IAR PT.VIITOARELE ALEGERI A MAI CASTIGAT UN VOT DELA MINE . VOT CURAT, FARA A FI CUMPARAT CUM CARCOTESTI TU IN LEGATURA CU CEI DE PE BD.MUNCII.[/quote]

  Nicotino lasa-l pe Bogdan in pace. Ce ai de esti asa vehementa? Ti-a promis reta un loc la pelerinajele de peste 3 ani sau ti-e frica ca daca-l iau pe tactul agricultorul iti pierzi privilegiile?

 10. Ratb
  4 aprilie 2013 at 18:51

  😆 🙂 este o gluma cu acest nume , trebuia sa fie o hotarare, nu scrie nicaieri! 😆 este de la ei , se zice &€@@

 11. @ GR sr
  9 aprilie 2013 at 17:36

  CRED CA MAI BINE SEMNAI SRL – NU DE ALTA DAR LA CATA MINTE AI , CAP NICI NU-TI MAI TREBUIE. AFLA CA NU STIU CINE ESTE RETA, N-AM FOST NICIODATA, DAR NICIODATA IN PELERINAJELE LUI PISTOL PT. CA DESI CRED IN DUMNEZEU, LA BISERICA SI LA MANASTIRI MA DUC ASA CUM TE DUCI LA UN MUZEU, IAR IN CE-L PRIVESTE PE TATAL MEU AGRICULTORUL CARE MI-AR ADUCE PRIVILEGII, TIN SA TE ANUNT CA ESTE DECEDAT DE 8 ANI. DECI DOMNULE???!!! LAS-O JOS CA MACANE SI FII MAI INGADUITOR SI CU PARERILE ALTUIA NU NUMAI CU ALE TALE. A, SI ERA SA UIT SA-TI COMUNIC NU L-AM VOTAT PE PISTOL PT.CA A FACUT PARTE DIN PDL SI TOT CE CUPRINDE ACEST PARTID IMI PRODUCE SCARBA CLAR????

 12. tab
  9 aprilie 2013 at 19:01

  Daca este drum judetean nu il red e n u me este judetul oaspeţilor desteptilor

 13. Bogdan T.
  9 aprilie 2013 at 21:12

  A fost un articol de 1 aprilie.

 14. Cheloo
  24 iulie 2013 at 17:02

  Intervin aberant intr-o discutie seaca despre cum ajuta Pistol pe toata lumea de pe Muncii, frate asta e adica daca acolo sunt tigani nu trebuie sa mai treaca nimeni cu lucrari de reabilitare deloc zeci de ani?Voturile sunt egale indiferent daca suntem albi sau negri si indiferent daca sunt cumparate sau nu asa ca CIOCU MIC!!!

  Cat despre baiatul cu PDL imi9 pare nespus de rau sa te anunt ca PDL are doar o mica parte din vina cum ca tara asta de kkt a ajuns la fundu sacului dar tatica sa sti ca furaciunile mari s-au facut dupa Ceausescu asta sub Domnia PSD condusi de tari din umbra pentru a putea fi marfa de schimb, tara condusa nu tara care counduce cum era pe Vremea lui Ceasca care era stiut de frica de multe tari ,Am ajuns MARFA DE CONSUM asa ca taceti si munciti si transpirati sau duteti-va la furat ca pe MUNCII

 15. Nimenica
  22 iulie 2014 at 13:29

  In Buciumeni exista strada fulger pe care numai ca fulgerul nu poti merge. daca nu esti atent la acceleratie si din greseala o apesi, risti sa pleci cu rotile in mana. Mai este si strada Motoc, care a ramas asa de pe vremea lui Motoc… ar trebui sa fie macar conservate pietrele de pe ea si cine stie, sa se deschida un sit arheologic? oricum asfaltul nu s-ar potrivi acolo, ca e tehnologie moderna…ehhh..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *