NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

15 Comentarii

 1. 2

  alinaflorentina

  tare rau asta cu numele… Avem si str Milano :))))) ce sa mai … dar cei de la blocuri de la oxigen pe ce str vor fii ? aici avem 3 strazi :))) unii pe str Sticlariei ,eu pe B-dul Muncii… si altii Str Fabricii……dar toti unii langa altii stam :)))

  Raspuns
 2. 3

  tab

  Unde scrie ca se re de nu me st e :-)?? 8) daca face de ce face de:-); daca nu :-),de ce nu face 😮

  Raspuns
 3. 4

  Mike

  Hahaha! 😀 Tare de tot! Propun mutarea primariei pe b-dul Victoriei pentru ca cireasa sa fie la locul ei, fix in varful tortului.
  Ba, astia-s nebuni! B-dul Victoriei in cea mai mare, mai obscura si mai infractionala zona de tigani. Desigur, nu toti sunt la fel dar nu ma poate convinge nimeni ca mai putin de 90-95% se ocupa cu „victorii” la lasarea intunericului in lupta cu avutul obstesc.

  Cat despre modernizarea zonei nu am comentarii. Ma gandesc la oamenii aia din Atarnati care i-ai prezentat cu lopata in mana incercand sa-si croiasca poteca pana undeva unde nu au nevoie de cizme. De asemenea oamenii din Flamanzeni pot visa in continuare, inotand prin noroi, la mult promisa modernizare pentru care l-au votat pe Pistol. Iar oamenii din Studio sa fie fericiti ca au spitalul la doi pasi. Astfel daca vreunul isi rupe picioarele pe trotorul de pe str. Strudioului poate fi dus pe brate la tratament de specialitate.

  Raspuns
 4. 5

  tab

  Mikkyduta , negru mai esti; da 😆 r si de supa rare !! Drac gol

  Raspuns
 5. 6

  nico

  AUZI MAI, ZIARISTU LU PESTE. DACA SE VA NUMI BD.VICTORIEI CARE ESTE MOTIVUL DE TE DERANJEAZA???? ITI URMARESC ARTICOLELE SI POSTARILE SI OBSERV CA ESTI UN MARE CARCOTAS. TE-AI INTREBAT VREODATA – SINCER – DECE A CASTIGAT PISTOL ALEGERILE???? UITE CA EU DESI NU L-AM VOTAT M-AM INTREBAT SI AM AFLAT. A AJUTAT SI -I AJUTA IN CONTINUARE PE CEI CARE SE AFLA IN NEVOIE. MI-AS DORI CA CEI „CU BANI” – SI SUNT DESTUI – DIN BUFTEA SA FACA ASEMENEA LUI DAR DEH, AIA NU AU BANI SUFICIENTI. INITIAL AM CREZUT CA AJUTA NAPASTUITII PANA-SI ATINGE SCOPUL SI IESE PRIMAR DAR UITE CA NU A FOST ASA. DECI BRAVO LUI, IAR PT.VIITOARELE ALEGERI A MAI CASTIGAT UN VOT DELA MINE . VOT CURAT, FARA A FI CUMPARAT CUM CARCOTESTI TU IN LEGATURA CU CEI DE PE BD.MUNCII.

  Raspuns
 6. 7

  top gun

  nico,jura-te pe biblie in biserica,daca spui adevarul,glumetule ras…platit!

  Raspuns
 7. 8

  top gun

  Pana si in Bucuresti, apropo, – primare sa traiesti!-nu exista bdul Victoriei,asa ca vedeti sa nu se supere Calea Victoriei pe voi,astia cu idei asa de novatoare,precum si, degetele bagate-n ochi,chipurile sa vedem mai bine,cand de fapt nu se intampla nimic,sau cateva banalitati pe ici pe colo,in frunte cu pomenile de rigoare,da si astea mai pe sponci ca de,joiana are si ea limite,sau poate sa-ntarce,mai stii,doamne fereste si piere electoratu!

  Raspuns
 8. 9

  JR sr

  [quote name="nico"]AUZI MAI, ZIARISTU LU PESTE. DACA SE VA NUMI BD.VICTORIEI CARE ESTE MOTIVUL DE TE DERANJEAZA???? ITI URMARESC ARTICOLELE SI POSTARILE SI OBSERV CA ESTI UN MARE CARCOTAS. TE-AI INTREBAT VREODATA – SINCER – DECE A CASTIGAT PISTOL ALEGERILE???? UITE CA EU DESI NU L-AM VOTAT M-AM INTREBAT SI AM AFLAT. A AJUTAT SI -I AJUTA IN CONTINUARE PE CEI CARE SE AFLA IN NEVOIE. MI-AS DORI CA CEI „CU BANI” – SI SUNT DESTUI – DIN BUFTEA SA FACA ASEMENEA LUI DAR DEH, AIA NU AU BANI SUFICIENTI. INITIAL AM CREZUT CA AJUTA NAPASTUITII PANA-SI ATINGE SCOPUL SI IESE PRIMAR DAR UITE CA NU A FOST ASA. DECI BRAVO LUI, IAR PT.VIITOARELE ALEGERI A MAI CASTIGAT UN VOT DELA MINE . VOT CURAT, FARA A FI CUMPARAT CUM CARCOTESTI TU IN LEGATURA CU CEI DE PE BD.MUNCII.[/quote]

  Nicotino lasa-l pe Bogdan in pace. Ce ai de esti asa vehementa? Ti-a promis reta un loc la pelerinajele de peste 3 ani sau ti-e frica ca daca-l iau pe tactul agricultorul iti pierzi privilegiile?

  Raspuns
 9. 10

  Ratb

  😆 🙂 este o gluma cu acest nume , trebuia sa fie o hotarare, nu scrie nicaieri! 😆 este de la ei , se zice &€@@

  Raspuns
 10. 11

  @ GR sr

  CRED CA MAI BINE SEMNAI SRL – NU DE ALTA DAR LA CATA MINTE AI , CAP NICI NU-TI MAI TREBUIE. AFLA CA NU STIU CINE ESTE RETA, N-AM FOST NICIODATA, DAR NICIODATA IN PELERINAJELE LUI PISTOL PT. CA DESI CRED IN DUMNEZEU, LA BISERICA SI LA MANASTIRI MA DUC ASA CUM TE DUCI LA UN MUZEU, IAR IN CE-L PRIVESTE PE TATAL MEU AGRICULTORUL CARE MI-AR ADUCE PRIVILEGII, TIN SA TE ANUNT CA ESTE DECEDAT DE 8 ANI. DECI DOMNULE???!!! LAS-O JOS CA MACANE SI FII MAI INGADUITOR SI CU PARERILE ALTUIA NU NUMAI CU ALE TALE. A, SI ERA SA UIT SA-TI COMUNIC NU L-AM VOTAT PE PISTOL PT.CA A FACUT PARTE DIN PDL SI TOT CE CUPRINDE ACEST PARTID IMI PRODUCE SCARBA CLAR????

  Raspuns
 11. 12

  tab

  Daca este drum judetean nu il red e n u me este judetul oaspeţilor desteptilor

  Raspuns
 12. 13

  Bogdan T.

  A fost un articol de 1 aprilie.

  Raspuns
 13. 14

  Cheloo

  Intervin aberant intr-o discutie seaca despre cum ajuta Pistol pe toata lumea de pe Muncii, frate asta e adica daca acolo sunt tigani nu trebuie sa mai treaca nimeni cu lucrari de reabilitare deloc zeci de ani?Voturile sunt egale indiferent daca suntem albi sau negri si indiferent daca sunt cumparate sau nu asa ca CIOCU MIC!!!

  Cat despre baiatul cu PDL imi9 pare nespus de rau sa te anunt ca PDL are doar o mica parte din vina cum ca tara asta de kkt a ajuns la fundu sacului dar tatica sa sti ca furaciunile mari s-au facut dupa Ceausescu asta sub Domnia PSD condusi de tari din umbra pentru a putea fi marfa de schimb, tara condusa nu tara care counduce cum era pe Vremea lui Ceasca care era stiut de frica de multe tari ,Am ajuns MARFA DE CONSUM asa ca taceti si munciti si transpirati sau duteti-va la furat ca pe MUNCII

  Raspuns
 14. 15

  Nimenica

  In Buciumeni exista strada fulger pe care numai ca fulgerul nu poti merge. daca nu esti atent la acceleratie si din greseala o apesi, risti sa pleci cu rotile in mana. Mai este si strada Motoc, care a ramas asa de pe vremea lui Motoc… ar trebui sa fie macar conservate pietrele de pe ea si cine stie, sa se deschida un sit arheologic? oricum asfaltul nu s-ar potrivi acolo, ca e tehnologie moderna…ehhh..

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea