NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

10 Comentarii

 1. 1

  Dan

  Incep sa cada Pistolii Pedelistii? Doamna si-a pus fiul sa semneze deoarece dansa era in conflict de interese? Se stia de mult ca dna Pusa a comis ilegalitati luand pe nimic echipamente medicale, intrand in posesia lor de la stat. Sa speram ca e doar inceputul. Avem nevoie sa cada coruptii locali.

  Raspuns
 2. 2

  Cineva

  App .. cred ca nu esti bine documentat . Firma avea medic
  . Iar eu in locul lor te-as da in judecata ptr afirmatii pe care nu le poti sustine … si pentru defaimare domnule mare jurnalist .. si app vad ca ai foarte multi cititori ..

  Raspuns
  1. 2.1

   Dan

   Cineva, uita-te doar cati au intrat sa citeasca de ieri. In Buftea s-au intamplat multe ilegalitati si marlanii si nu toti stiu. Sunt unii care stiu dar nu si-au asumat niciodata circul de a se lua in piept cu ei. Pt ca justitia merge prost si cei ce au facut nefacute, au avut sprijin politic. Cat despre firma familiei Rudeanu si ceea ce au facut se stie si se discuta pe la colturi de ani buni. Numai faptul ca sotul dnei Pusa e un fel de interlop, uita-te diar la fizionomia tatalui cat si a fiului ca sa iti dai seama. Genul asta de persoane e infipt bine si ne conduce de zeci de ani. De asta merge Romania asa bine. M-as bucura enorm sa se scuture scaunul si sa cada si mama i.preuna cu fiul.

   Raspuns
   1. 2.1.1

    ll

    Mare ..mic…e cel mai jurnalist din zona.Si de ce sa-l dea in judecata?Ca a preluat informatia de pe situl DNA??Tot ce e de rau despre Bobita(ca asa il numea cineva de-al lor cand avertiza ca n-are parafa) este afisat pe situl DNA si in presa.

    Raspuns
 3. 3

  Dan

  coruptulzilei.com/2017/11/07/noi-arestari-in-dosarul-decontarilor-fictive-de-la-casa-deasigurari/

  Stire data de Agerpress care nu e Rtv, Romania Tv sau Antena 3. E vb de cea mai veche agentie de stiri din Romania! Scrie clar ca Bujor Rudeanu reprezentant al Pusa Medic Care a fost retinut.

  Raspuns
  1. 3.1

   ll

   Asa scrie si pe site DNA.Iar daca nu era retinut se abtinea la a comenta pe facebook pt a nu atrage atentia.Nu ca ar fi o bucurie pt cineva arestarea unui om cu familie.

   Raspuns
 4. 4

  Dan

  Stire de astazi, poti face update la articol
  S-a instituit sechestru pe bunurile mobile si imobile ale firmei.
  Sa continue curatenia de toamna!

  Raspuns
 5. 5

  Cineva

  Domnule Dan … probabil ca toata lumea vb in fata calculatorului si asa mai departe .. dar dc nu aveti tupeul si bunul simt sa i spune ti in fata asa cv… sunteti niste fricosi care stau in spatele unui monitor… Doamna Pusa a ajutat multa lume in Buftea dar nu aveti macar bunul simt sa recunoasteti.

  Raspuns
 6. 6

  Cineva

  Si app daca cnv este mai mare de statura asta inseamna ca este ” un fel de interlop”? Prin ce scrieti dvs aici imi dau seama cat va duce capul . Multumesc .

  Raspuns
 7. 7

  Georgeta P

  As veni si eu cu cateva considerente:

  In primul rand fiecare om beneficiaza de prezumtia de nevinovatie, sa nu uitam asta, nu suntem haimanale. Chiar daca, a mai primit o condamnare penala cu suspendare in cazul furtului de benzina, „lotul benzinarilor” se cuvine sa credem ca orice om se poate reabilita si ca are drepturi inclusiv dreptul la aparare si la imagine neantinata.
  Procurorii vor extinde cercetarile daca vor constata savarsirea si altor fapte penale.

  Doar acestia au logistica, atributia si dreptul de a investiga daca:
  – Intre anii 2012 – 2016 au fost introduse mai multe CNP-uri in sitemul de contabilitate al Spitalului si in ce scop ar fi servit aceasta operatiune, daca acele cnp-uri corespund in mod real persoanelor tratate acolo pentru care statul a decontat niste sume.
  – Daca sute de materiale medicale achizitionate de Spital luau calea vreunui cabinet privat
  – Daca fondurile europene (dar si bugetul public) alocate unor proiecte care priveau Spitalul au fost deturnate catre firme de casa, prin capusarea lucrarilor, salarii fictive etc.
  – Daca au fost achizitionate mai multe bunuri imobile pe numele administratorilor si a unor apropiati ai acestora pentru a disimula eventuale sume de bani obtinute ilicit.
  – Daca au fost decontate sume pentru ingrijiri la domiciliu care nu au existat
  – Daca autorii beneficiau de sprijin si de protectie din partea unor oameni politici

  Pana la o sentinta definitiva cred ca ar trebui sa ne abtinem de la comentarii acuzatoare.
  Cred ca cel mai grav ar fi sa se adevereasca faptul ca sume importante de bani care ar fi putut sa aunga la alti bolnavi care aveau nevoie de ingrijiri medicale au luat alte cai, ilicite, privandu-i pe acestia de un drept si o speranta.

  Pentru acest gen de fapte, orice pedeapsa este mult prea mica inclusiv confiscarea averii, lucru care, pe infractori ii doare cel mai tare.
  Eu nu pot sa cred ca doamna FLORENTINA RUDEANU zisa PUSA a fost implicata in astfel de scheme.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea