NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

15 Comentarii

 1. 1

  Bizu

  Foarte tare lista asta a ANAF .Sunt curios cum o sa reactionati cand ANAFva plati sume imese drept despagubiri din banii nostrii pentru aceste liste multe eronate …
  Apari pe lista si daca contesti o amenda si te judeci ANAF pentru asta ….
  In cazul domnului Dobrican care este o somitate este posibil sa fie o diferenta de impozit , notarii mai cei buni platesc impozite de sute de mii de lei pe an …. de multe opri platesc mai mult decat datoreaza si staul se foloseste de banii lor fara sa plateasca nici un leu dobanda … rusinos ca ati ales sa tarati numele acestui distins domn in acest articol …

  Raspuns
 2. 2

  Bogdan Toba

  Poti sa ne spui ce datorie avea Pistol la inceputul mandatului? Sa nu mai caut eu, ca cine stie de ce mai dau…
  Hai ca suna ciudat si la domnul notar, care plateste impozite imense, ca asa e meseria… Nu comentam daca merita sau nu titlul de cetatean de onoare, dar nu cumva titlul asta il scuteste si de ceva impozite? Hmmm… acum parca se leaga si titlul asta.
  Bizu, tu ne forțezi să săpăm adânc. Să răscolim ce nu trebuie.

  Raspuns
 3. 3

  Gheorghe Dobrican

  Nu am nici o datorie la ANAF si nici la vreo persoana juridica sau fizica.

  Am fost prezentat in mod mincinos si defaimat in dorinta de a-mi afecta prestigiul si demnitarea de care ma bucur in opinia publica.

  Cei care au anuntat in spatiul public pretinsa datorie au facut-o cu rautate, iresponsabilitate si lipsa de constiinta in dorinta de a ma compromite.

  Faptul ca sunt cetatean de onoare al orasului Buftea nu imi aduce nici un beneficiu material si nici o reducere sau scutire de taxe si impozite.

  Raspuns
 4. 5

  Bizu

  Dupa cum observam anaf s a inselat in privinta domnului Dobrican … ce mai e de spus

  Raspuns
  1. 5.1

   EugenD

   Unde sa observam Bizule? In tabel apare cu datorii. (Vezi comentariul lui Bogdan Toba de mai sus)

   Raspuns
 5. 6

  Bizu

  Asa este … dar anaf a recunoscut ca in acest tabel sunt greseli ….. poate si tu ai datorii sau Bogdan sau eu , dar fiscul nu ne a pus pe lista din greseala ….

  Raspuns
 6. 7

  nume

  site-ul e de cacao, nu merge, un link mai exact?

  Raspuns
 7. 8

  Alegator tPMP

  Voi chiar va luati dupa Toba? Daca ii spui lui Toba ca Dinamo a castigat a jucat finala Campionatului Mondial, de 2 ori. Te crede! Uite link aici nume:

  http://www.romaniatv.net/lista-datornici-anaf_293198.html

  Raspuns
 8. 9

  Bogdan Toba

  Merge, nume, dar se incarca foarte greu, ca e mare. Vezi si aici…

  https://static.anaf.ro/static/3/Anaf/20160516174934_restante_fizice.htm

  Doar nu o sa te iei dupa telespectatorii RTV sau Antena 3.

  „Reprezentanții ANAF au confirmat pentru Digi24 că în cazul Elenei Băsescu și în cazul lui Cătălin Predoiu s-au strecurat erori. Deși aceștia și-au plătit datoriile către bugetul de stat, ei apăreau în continuare ca fiind datori la Fisc.

  Reprezentanții ANAF spun că vor remedia aceste erori cât se poate de repede. De altfel, actualizarea/corectarea listei a început deja. De pildă, în cazul Avocatului Poporului, Victor Ciorbea, care deși luni seară apărea cu o datorie totală la Fisc de peste 500.000 de lei, marți după-amiază apărea cu o datorie totală de 350.000 de lei, deci cu o treime mai mică.

  Este posibil ca astfel de cazuri să mai apară, iar cei de la ANAF promit că datele și contestațiile vor fi verificate, iar lista permanent actualizată.”

  Raspuns
 9. 10

  Gheorghe Dobrican

  In ceea ce ma priveste lista ANAF-ului este eronata. In cazul in care ANAF nu va dezminti lista, am in vedere promovarea unei actiuni in justitie impotriva acestuia pentru daune morale.

  Raspuns
 10. 11

  Bogdan Toba

  Asa ar fi normal. Oricum, multumim pt precizari.

  Raspuns
 11. 12

  nume

  Pagina e imposibil de accesat, trebuie sa fii Steve Jobs sa cauti ceva, nu are functia „search”, cine dracu’ sta sa caute intre sute de mii de nume. Treaba romaneasca, anaf de cacat.

  Raspuns
  1. 12.1

   Bogdan Toba

   Salveaza-o si apoi cauta, ca merge. Search cu Control+F după Buftea.

   Raspuns
 12. 13

  Gheorghe Dobrican

  În urma verificărilor pe care le-am făcut am descoperit mijloacele necinstite la care s-a recurs pentru calomnierea mea, aşa cum voi arăta în cele ce urmează:
  În lista publicata de ANAF figurez la numărul 26919 cu un debit de 13.610 RON la bugetul de stat – contestat, cu un debit de 888 RON la bugetul de asigurări sociale de stat – contestat şi cu un debit de 135 lei la bugetul fondului national unic de asigurări -contestat.
  Din moment ce debitele sunt contestate, acestea nu sunt datorii potrivit legii, deoarece o datorie trebuie să fie certă, lichidă şi exigibilă.
  Pentru ca domnul Bogdan Tobă, actualul consilier în Consiliul Local al oraşului Buftea, să aibă motive să mă calomnieze, a preluat si publicat incomplet lista ANAF, fără rubricile în care se fac menţiunile că pretinsele debite sunt contestate, deci că acestea nu sunt certe, lichide şi exigibile.
  Îi amintesc d-lui Bogdan Tobă că potrivit art.320 din Codul penal falsificarea unui înscris oficial, prin contrafacerea scrierii ori a subsctierii sau prin alterarea lui în orice mod de natură să producă consecinţe juridice, se pedepseşte cu închisoare de la de 6 luni la 3 ani.
  De asemenea, domnul Bogdan Tobă a afirmat tot în mod mincinos că eu candidez pentru Consiliul Local Buftea şi că am anumite avantaje în calitate de cetăţean de onoare al oraşului Buftea.
  Fără falsificarea listei ANAF, care este un înscris ofical, de către domnul Bogdan Tobă, este evident că ştirea acestuia din Expresul de Buftea nu ar fi avut nici un efect în rândul opiniei publice şi mai ales în rândul alegăturilor, făcându-şi, în acest fel, campanie în mod mincinos pe seama mea.
  Sincer să fiu, nu mă aşteptam din partea salariaţilor de la ANAF care m-au trecut pe listă cu o pretinsă datorie contestată şi nici din partea domnului Bogdan Tobă să falsifice lista ANAF pentru a avea motive să mă calomnieze.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea