NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

11 Comentarii

 1. 1

  cosmin

  Stimata redactie, dragi iubitori de on line,
  din intamplare cunosc subiectul si se impune o precizare: in acel spatiu se va deschide o pensiune!!!!! Si inca ceva: cine ar fi atat de cretin sa-si deschida un videochat la care sa-si faca si reclama in public?? Fantasmagoric

  Raspuns
 2. 2

  @cosmin

  Vad mare scris „Studio b” si silueta unui aparat de fotografiat.Pensiune zici?Ne faci tampiti cu poza in fata.Vine dracu sa stea la pensiune in Marele oras Buftea.

  Raspuns
 3. 3

  Liliana

  acolo va fi ferma animalelor

  Raspuns
 4. 4

  @liliana

  Iar fermier George Orwell sau e o gluma pe care eu nu o inteleg ?

  Raspuns
 5. 5

  Ion

  Si animalele care vor fii?😃Oameni buni!Primaria spune ca este o casa de locuit a Domnului Edy Pricopi!Daca nu sinteti la curent!

  Raspuns
 6. 6

  Dragos

  Deci dle Bogdan, citesti siteul concurent. Altfel nu aveai cum sa stii de Orwell. Pt ca pe facebook cand ti s-a spus prima oara de ferma, ai aratat clar ca nu stii de unde vine si ce e. Apoi citind colo, ai cautat pe goagal. Bravo e un pas inainte. Dar de 84 ce zici?

  Raspuns
  1. 6.1

   Bogdan Toba

   ce site concurent visezi? haznaua aia platita din bani publici doar ca sa manance rahat despre mine? vino-ti in fire, cum să fie concurent și cum să citesc așa ceva? cat despre ferma lui pește, binențeles că am intrebat, doar nu credeam ca o casă de locuit are vreo legătură cu celebra nuvelă, pe care probabil am citit-o cu 20 de ani inaintea ta.

   Raspuns
 7. 7

  Dragos

  Dragul meu esti un inchipuit. Faptul ca poate (repet… poate) ai citit… desi ma indoiesc, pentru ca acum 20 de ani era o nuvela interzisa iar tu erai un rahat cu ochi pe atunci… poate ai vazut desenul animat dat imediat dupa 89, nu te poate destepta.

  Tu si varul din America ce se crede burghez pentru ca mananca branza brie si bea un vin frantuzesc, sunteti niste inchipuiti. Esti provenit dintr-o familie simpla fara istoric, nu neg ca ai tai au fost oameni cinstiti, dar de unde pana unde boala asta de a te da ceea ce nu esti?
  Desteapta-te ca nu s-a nascut lumea asta odata cu tine si nici soarele nu se invarte in jurul tau.
  Te-am simpatizat, chiar te laudam, pana mi-am dat seamaca nu ai cu ce si ca nu meriti.
  Altul de rusine se muta din oras… Esti un fel Cioplea daca iti spune ceva numele, cu toate ca ma indoiesc. Tipul avea probleme psihice dar era respectat pentri ca nu deranja. Tu deranjezi prin prostie si prin emfaza de a te da grande… Nu te mai da ca nu ai cu ce. Inca o data iti repet: mi-e jena ca am crezut in tine!

  Raspuns
 8. 8

  Bogdan Toba

  E ok, se intâmplă să te inșeli in privința oamenilor. Nu tre să-i fie jenă. Nici eu nu sunt cel mai bun și nici nu pot mulțumi pe toți. Dar de ce mă jignești? De sub anonimat și la mine acasă practic…

  Raspuns
 9. 9

  Ion

  Si de ultima ora!staff-ul evenimentului summer well s-a cazat in aceasta zisa locuinta a domnului Edi,martori vecinii toti din strada Vlasiei! Exista activitate de noapte!O minune se va intimpla curind!

  Raspuns
 10. 10

  !!!!

  Nu inteleg!Ce rusine poti provoca daca spui lucrurilor pe nume!Este o diferenta!Intre rusine si curajul de a deranja ceva sau pe cineva!!!Domnul Toba lasati ciinii sa latre!Nu sinteti o rusine a orasului!O rusine sint cei care fura si sint de acord cu lucrurile murdare din acest oras!

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

2015 - Expresul de Buftea