NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

3 Comentarii

 1. 1

  ll

  300k?.6 oameni/mp in medie nu e cam mult?Nu ca ar fi mai putin relevanti 140k.Sa nu o luam pe urmele antenelor zic.

  Raspuns
 2. 2

  bizu

  Fara suparare
  Poate Domnul petrache nu a fost la proteste cred ca erea ocupat sa-i gaseasca un logoped lui nicusor (aaaaaaaa) dan si o saltea senatorului somnoros

  Raspuns
 3. 3

  Buftean

  Bizule, ca nu te domnesc… Prefer un prosticel ca Nicusor Dan decat un hot notoriu ca Petrache pe care l-am cunoscut pe vremea cand nu avea nimic din ce are acum.
  Afara se protesteaza zilnic pentru orice. La noi pe langa iesirea asta in forta, trebuiau cerute mult mai multe lucruri pentru noi. Un trai mai bun, respect, sanatate si tot ceea ce ne lipseste din 89 incoace. Ca tot vorbeai de logoped… Petrache e un orator mai bun?
  Ne-am saturat sa fim condusi de niste oportunisti proveniti din medii sociale de rahat… Nu avem personaje ca Iorga, Bratianu sau Cuza. Avem niste toparlani plecati de la rogojina, presuri si ceapa cu mamaliga, ajunsi la paine si cutit, care se ghiftuiesc si mai isi si bat joc de popor.
  In Romania e nevoie de ceva extrem. Si anune epurarea tuturor scursurilor. Si bineinteles si de unul ca tine Bizule, ca m-am saturat de ani de zile sa iti citesc eculubratiile. Daca nu te-as stii, daca nu ti-as cunoaste familia as fi tacut.
  Tot voi ma? Tot unii ca voi? Pai nu avem nici o sansa cu unii ca voi.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea