NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

3 Comentarii

 1. 1

  Bizu

  Cam slabut articol , cam fara substanta. Cum adica in folosul unei persoane care are si ea la randul ei contract cu firma de avocatura ? Adica avocatii au lucrat pentru unul si firma le-a dat salarii din banii dati de primarie? Si probabil luna urmatoare au lucrat pentru primarie si au primit salarii din banii platiti de altul catre firma de avocatura ?
  in concluzie : daca o fabrica executa o comanda si plateste materialele pentru aceasta cu banii incasati de la alt client acest cleint este in conflict de interese
  ori ANI e plina de tampiti ( foarte probabil) pori tu ai omis ceva in articol

  Raspuns
 2. 2

  Bogdan Tobă

  Ce articol? E un comunicat de presa, ce substanță vrei să aibă?
  Oi fi tu membru UNPR si ai invatat ceva diversiune pentru prosti, dar nu suntem toti asa. Tu le-ai luat apararea lui Ponta, Oprea si Piedone si critici DNA-ul si ANi, dand vina pe cetateni si pe gropi. Evident, nu ma asteptam sa nu-l aperi pe Pistol. Te inteleg, dar nu ne insulta totusi inteligenta. Vezi ca e mult mai groasă decât reiese din articolul ăsta fără substanță!

  Raspuns
 3. 3

  EugenD

  Dati-mi voie sa traduc comunicatul de mai sus pentru ca nici ANI nu e plina de tampiti, nici Buftea si, dupa cum se vede zilele astea, nici Romania. Mie mi se pare extrem de clar comunicatul.

  1. Pistol, in calitate de primar si reprezentant al primariei Buftea, a incheiat un contract pe bani publici (+9 acte aditionale) cu Casa de Avocatura „Vlad, Minea, Cenusa si Asociatii”. Pana aici nimic ilegal!
  2. Casa de Avocatura „Vlad, Minea, Cenusa si Asociatii” are angajata o persoana (avocat, administrator, etc) denumita in continuare „Sageata lui Pistol”.
  3. „Sageata lui Pistol”, in calitate de angajat al Casei de Avocatura „Vlad, Minea, Cenusa si Asociatii”, a castigat din contractele cu primaria Buftea, suma de 277320 RON (apox. 63.000E)
  4. Pistol in tot acest timp se afla personal (pe persoana fizica) in raporturi comerciale si beneficiaza de foloase de orice natura (inclusiv bani) din partea lui „Sageata lui Pistol”.

  Practic traseul banilor publici este urmatorul:
  Pistol -> Casa de Avocatura „Vlad, Minea, Cenusa si Asociatii” -> „Sageata lui Pistol” – > Pistol
  Este clar un conflict de interese si normal ar fi sa se clarifice daca domnul Pistol a comis o infractiune. Pana atunci beneficiaza de prezumtia de nevinovatie.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea