NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

18 Comentarii

 1. 1

  Bizu

  De ce nu ar fi normal ca afacerile locale sa il sustina pe actualul Primar ? pentru ca nu vrei tu . Ai sa fii surprins dar un numar foarte mare de comercianti au cerut afise pentru a le pune pe geamuri .
  Eu am mers zilnic in capanie si te asigur ca toti cei care au pu afise au facut-o cu placere .
  Cat despre ” obligarea ” cetatenilor de a pune afise … acesta e un mare neadevar … Echipa de campanie este format aproape exclusiv ce catre candidatii la consiliul local , oamneni seriosi , majoritatea profesori ,invatatori sau educatori … si credema nu sunt de loc fiorosi sau amenintatori .
  Mai mult este un val de simpatie pentru Primar si cei din echipa lui, chiar mai mare decat ne-am asteptat .

  Raspuns
  1. 1.1

   Bizu reluare

   ,,cu placere,, … hai sa mori tu … si APROPO de profesori .. ai idee ce le fac profesorilor sau educatorii0lor ciorile din zona scolii 3 sau 4 … cum amenință ca se duc la ,,george,, daca nu asculta?!

   Raspuns
   1. 1.1.1

    Bizu

    Prietene te rog sa nu te mai semnezi cu pseudonimul meu . Si Bogdan te rog sa nu mai publici comnentarii sub acest pseudonim sau altele similare …

    Raspuns
  2. 1.2

   tudor

   Simpatie. Poate 2%, restul slugarnicie si chiar frica .

   Raspuns
 2. 2

  Backstabber

  Se pare ca Buftea a rezolvat criza economica. In toate magazinele, la frizerii, macelarii, troneaza teancuri de poze cu Pistol. Oamenii le-au pus, NU-L voteaza, dar agresivitatea lui este deranjanta. Daca dupa 4 ani de mandat tot are nevoie de publicitate agresiva inseamna ca cei 4 ani s-au scurs degeaba. Adica nu, s-au scurs in folosul lui si a camarilei lui. Sa-l lasam la ferma lui, sa se ocupe de animale,;de oameni am vazut cum o face. Acum ca are apa si canal pe toate terenurile e mult de munca.

  Raspuns
 3. 3

  Bogdan Toba

  majoritatea profesori ,invatatori sau educatori… sa-si vada de meseria lor, nu sa alerge dupa Pistol si dupa ciolan, ca vor ajunge copiii sa isi bata joc de gramatica, la fel ca tine Bizule! Pentru un loc caldut in Consiliul Local, au ajuns sa se bucure doar de dispretul buftenilor!

  Raspuns
 4. 4

  Ion Ion

  Asta e o nascocire!Eu nu cred ca cei ce stau cu Afișe pe garduri si in vitrinele magazinelor sunt siliti sa o facă,cred ca pur si simplu i-l iubesc pe Pistol,tu ai sta cu avizul lui lipit?nu pentru ca i-l urâsti

  Raspuns
 5. 5

  Ion Ion

  După cum vad eu ai cam început sa nutresti ura,si la adresa profesorilor si la adresa simpatizantilor lui Pistol ,stai calm ca mai sunt câteva zile si apele se vor liniști.

  Raspuns
 6. 6

  Bogdan Toba

  Nu am nimic cu simpatizantii lui Pistol, nu m-am luat de ei niciodata, le respect optiunea, atata timp cat nu sunt agresivi si nu sunt interesati de ciolan. Dar cu profesorii care roiesc in jurul lui pentru firimituri am ceva! Si nu ma intereseaza daca atrag ura lor. Chiar stiu sigur ca o mare parte din cadrele didactice buftene ma uraste, dar o alta parte chiar ma apreciaza! Ghici care parte isi face meseria cu seriozitate! Ma tem ca in scurt timp vor aparea subiecte foarte serioase legate de unii profesori, daca parintii vor avea curaj sa vorbeasca in pubic si sa faca sesizari! Mai asteptam, deocamdata doar imi spun ce au pe suflet in privat.

  Daca si stâlpii comunității (preotul, profesorul și cârciumarul) iși pun poze cu primarul in geam, păi rău am ajuns, dragă comunitate!

  Raspuns
  1. 6.1

   Bizu

   Draga Bogdan constat cu surprindere ca de cand ai anuntat ca vei candida si unii dintre cititorii tai te au incurajat sincer sa o faci , ai inceptr sa suferi de sindromul cultului personalitati …. Deci doar prpfesorii care te apreciaza sunt buni profesional ceilalti nu …
   Probabil cei care te vor vota vor fi niste” Bufteni adevarati” iar ceilalti … nu stiu cum ti-o veni la gura/tastatura.

   Raspuns
 7. 7
 8. 8

  bogdan

  Te rog spune-mi care e legatura intre afis si magazin,eu sincer nu pricep,gardul apartine unei proprietati private,magazinul e spatiu inchiriat,atentie la detalii !!!

  Raspuns
 9. 9

  Bogdan Toba

  Nu are nicio legatura magazinul cu subiectul. Scuze, e poza nefericita.

  Raspuns
  1. 9.1

   nume

   Schimba poza.

   Raspuns
   1. 9.1.1

    Bogdan Toba

    e poza cu poarta popii, nu schimb nimic!

    Raspuns
    1. 9.1.1.1

     nume

     „Scuze, e poza nefericita.”
     Daca e nefericita o schimbi, daca e prea fericita o lasi asa. Toate magazinele din Buftea au poza cu bo$$, E SIMPLU.

     Raspuns
 10. 10

  al3xutzu

  Eu am afis in geam cu Pistol Gheorghe si nu m a amenintat ,chiar mi a vorbit frumos. Aproape in toata Buftea daca te uiti nici un contra candidat in afara de Domnul Protiuc si Domnul Gioarsa ,nu s au dus cu afise la micii comercianti sa i roage frumos sa le puna si lor chipurile in geam. Am fost recent in alt oras in vacanta si peste tot in geam erau cate 3 – 4 candidati ,,, Aici sunt preocupati sa se arate cu degetul in loc sa vina sa intrebe ,pot ba nene si eu sa mi pun chipul la tine pe geam? Ce treaba are daca e Domul Gioarsa deja acolo? La fiecare 4 ani se bat cu pumnul in piept se barfesc in loc sa vina sa vorbeasca cu omul ,sa fie omenie. Nu mai suport mizeriile astea de campanii…

  Raspuns
 11. 11

  ion de la raion

  dragomir marian pandarul din flamanzeni face lista cu oamenii pe care o sai care la vot duminica cu masina. daca nu credeti intrebati pe Varvari Ioana, Simu Ana, Polonica Maria, Ivan Oana si Petra Sandu. A stabilit intilnirea in jurul lui 10 sau 10,30. De asta platim oamenii astia, sa care la vot votantii

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea