NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

6 Comentarii

 1. 1

  nicolae

  Fapta e clara, chiar recunoscută de faptasi. DNA nu are altceva de făcut decat sa constate si sa aplice legea conform atributiunilor instituţiei. Rămâne de văzut daca este vreun procuror suficient de curajos sa preia acest caz si sa ne demonstreze că in fata legii toţi suntem egali.

  Raspuns
 2. 2

  gongonea

  Un Mircea Basescu mai mic?

  Raspuns
 3. 4

  Bogdan Tobă

  Imi place teribil de inginerul sef Adrian Costea… zici ca e picat din luna, de parca a lucrat pana ieri la camp, la sapa la porumb, si astia il intreaba de stalpi! Nu-si mai aduce aminte, auzi! Imi place cum zice el ca face „combinatii” , cum a facut si cu gazonul ciordit cu porbagajul. Are exact fata de complice!

  [url]http://www.expresuldebuftea.ro/noutati/noutati-din-buftea/2837-cu-portbagajele-curate[/url]

  Raspuns
 4. 5

  gongonea

  :))))))))))) parca „combinatiile” le faceau baietii din Scoala Vietii, la colt de strada….
  http://www.youtube.com/watch?v=JoTP2iBWBEk

  Raspuns
 5. 6

  nume

  Gigi Becali latifundiar, patron Steaua la puscarie. Fratii Becali, impresari FIFA , miliardari… la puscarie. George Copos, Ana Electronic ; 3700 de angajati; seful Poiana Brasov prin Ana Hotels; Rapid Giulesti …. la puscarie. Adrian Nastase, fost prim ministru al Romaniei; cel mai puternic om in stat in anii 2000 din Romania … la puscarie. Borcea, miliardar; actionar Dinamo; patron Butan Gaz Romania ….la puscarie. Traian Berbeceanu, cel mai tare politist anticoruptie …. la puscarie. MIRCEA BASESCU, fratele Presedintelui …. la puscarie. Concluzia? Un primar de tara dintr-un sat din marginimea Bucurestiului e un ciot.

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea