5 afaceri cu o investiție de 10 000 euro pe care să le începi în Buftea în 2021

Orașul nostru crește văzând cu ochii, se înmulțesc locuitorii, casele, mașinile, copiii. Se mută oameni noi, tineri cu pretenții peste medie, cu bani, fără timp, crește nevoia de servicii premium.

În cotinuare, câteva idei de afaceri, care merită incepute acum în Buftea, idei din perspectiva unuia care cunoaște foarte bine prezentul și intuiește viitorul orașului. Sunt foarte multe proiecte imobiliare în Buftea și Crevedia, populația crește repede, de ce să nu acționezi primul?

Puține afacerile locale se promovează pe internet. Cu o promovare bună, ceva cheltuieli, e drept, poți face diferența. Cine începe una din aceste afaceri de acum, în 2021, primește o reclamă gratis pe expresuldebuftea.ro și pe pagina noastră de Facebook, și garantăm peste 4000 de vizualizări ale oamenilor din zonă.

  • 1. Service mobil.

Poate mai mult decât o vulcanizare mobilă. Cu o dubă echipată, poți merge la domiciliul clientului, la firme sau chiar la o defecțiune pe drum. Nu doar pentru schimbat cauciucuri, pene de cauciuc, ci și pentru revizii și alte servicii mecanice.

Investiția ar fi undeva la 10 000 euro. Dacă ai deja duba, ești la un pas. Colantezi duba, pui numărul de telefon pe ea și se promovează aproape singură, și iei clienți din tot Ilfovul și București. Dacă ești prezent bine pe internetul local, când cineva are nevoie urgentă, te găsește imediat.

La o clădire de birouri poti lăsa o ofertă și poți programa 10 clienți într-o zi. Sunt mulți care nu-și doresc să piardă ore la service sau vulcanizare. Exemplu.

  • 2. Spălătorie mobilă

Idem ca mai sus, doar că investiția ar fi și mai mică. Cu aspiratorul profesional poți spăla și canapele și covoare la domiciliu. Nu riști mare lucru la investiție. Nu merge, poți vinde utilajul de spălat interior, iar cel de spălat exterior iți va fi util mulți ani pentru tine.

Poți oferi abonamente clienților fideli, poți spăla 2-3 mașini o dată, că mai toate familiile au mai multe. Zona Buftea-Crevedia e plină de praf și noroi, deci vei avea clienți. Mai ales că nu toată lumea are chef să stea la coadă la spălătorie. Exemplu.

  • 3. Firmă de curățenie

Nu mă refer doar la cutățenie în apartamente și case, căci cine caută așa ceva, preferă doamnele care fac menaj. Dar sigur sunt unii care preferă o firmă cu mai mulți angajați care să termine cât mai rapid și să ofere servicii cât mai multe. Sunt și companii care au nevoie de servicii de curățenie profesionale și rapide.

Pe lângă curățenia obișnuită se mai pot oferi umătoarele servicii, la mare căutare în zona noastră: defrișat și curățat terenuri, tocat resturile vegetale, curățenie după constructor, spălat mochete/canapele/mașini, deszăpezire, tuns iarba. dezinfecție, dezinsecție. Sugestie de nume care sună bine: “Kurat Total”

Investiția inițială nu e mare, important e să găsești 2-3 oameni serioși, dar pe care trebuie să-i plătești bine. Salariu plus un bonus la fiecare lucrare, pentru a-i motiva, pentru că seriozitatea iți va aduce o tonă de recomandări. Exemplu.

  • 4. Servicii funerare

Populația zonei Buftea-Crevedia crește foarte rapid și sunt localități vechi, cu multe persoane foarte în vârstă. Astfel de servicii nu vor lipsi, clienți vor fi mereu. Important e să fii următorul care deschide așa ceva. Diferența dintre concurenți va fi făcută de preț, dar întotdeauna poate veni cineva cu un preț mai mic, așa că va fi nevoie și de promovare, mai ales pe internet.

Sunt foarte puține astfel de afaceri în zonă, numărate pe degetele de la o mână. Investiția nu ar fi mare, doar un dric bun, până în 10 000 euro și un spațiu mic închiriat la stradă, mai mult pentru expunere. Exemplu.

  • 5. Pizzerie la felie

In orașul ăsta rar găsești pizza bună. Mai e loc de una cu pizza adevărată. Nu neapărat pe cuptor cu lemne, dar blat bun și ingrediente de calitate. Nu mozzarela falsă, șuncă și salam de proastă calitate și măsline peste tot.

Un loc mic, o pizzerie în stradă, cât mai central, ingrijită. Se poate vinde pizza la felie, e super profitabilă, expusă în vitrină, eventual două măsuțe pe trotuar pentru servire în picioare. Desigur și pizza mai mică, întreagă, și livrată.

Produs unic, dar de calitate, ca la mama ei. Cu o pagină de Facebook bună și postări zilnice pricepute, vei succesul asigurat. Ai și nume bun: “Pizzerie la felie”

Cândva am făcut și turul pizeriilor din Buftea. si am avut peste 6000 de vizualizări la articol.

]]>
0 raspunsuri

Lasă un răspuns

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *