NOUTATI
 • Avem o noua pagina de Facebook : facebook.com/ebuftea !

Articole asemanatoare

2 Comentarii

 1. 1

  bloodrunner77

  Ma umfla rasul. Ma uitam la masa aia, parca sunt „fatati” direct la masa conferintelor de presa. Cine mai e ca ai? Americii i se spunea tara tuturor posibilitatilor? Acum Romania e pe acelasi loc. La noi daca ai initiativa si indraznesti… reusesti sa realizezi ceea ce iti pui in gand.
  Tanarul Rogoveanu la cate competitii a participat in tara? Ca eu nu l-am vazut deloc. Particip constant din 2011; am 10 participari internationale si tot cam atatea nationale. Sunt buftean si nu am tipat in gura mare: ba… am castigat… stiti cine sunt io?
  Cam asta ii caracterizeaza pe „buftenii nostri” lauda de sine, aroganta si emfaza. Unii doar cu atat raman. Tind sa cred ca si site-ul tau si afacerea culinara tot din pricina asta au picat. Alegeri gresite… Eh asa e, pana nu te lovesti de pragul de sus nu realizezi.
  Asta in cazul in care realizezi…

  Raspuns
 2. 2

  ion de la raion

  Cosmin Rogoveanu sa depuna decontul pentru cheltuirea banilor primiti. Cu un tricou amarit si niste tinichele de medalii vroia aproape 3 miliarde lei vechi ???? Pai asta e o smecherie extraordinara, a gasit fraieri la Buftea sa-i umple buzunarul. Nu se inghesuie nimeni sa organizeze paranghelii de astea, ca dovada un eveniment la nivel national nu se organizeaza in toamna pentru ca nu il vrea nimeni. I(n plus, traseul a fost gresit ales, a paralizat o buna parte din locuitori, a creat disconfort si carute de nervi. Fa nene la Bucuresti sau unde vrei, da lasa-ne cu ciubucareala ta…

  Raspuns

Plasati un comentariu pentru

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

2015 - Expresul de Buftea